Wilma Borm-Dekkers.
Wilma Borm-Dekkers. Foto: Peter van Trijen

Ad van den Bemt

Ad van den Bemt is sinds 2018 bestuurslid van voetbalclub Unitas ’30. Daarvoor was hij scheidsrechter en verantwoordelijk voor de sponsorzaken. Hij heeft een groot hart voor NAC. Sinds 2001 is hij vrijwilliger en bestuurslid bij Stichting NAC Museum in Breda. Vanaf 2002 werkt hij ook als bestuurslid van Stichting Clubraad NAC. Hij adviseert de club en voert operationele taken uit voor wedstrijden, klachten, muziek en open dagen. Ook zet hij zich sinds 2003 in als voorzitter van de NAC Supportersvereniging. Van 1992 tot 2002 was hij ook al bestuurslid. Verder was Ad van 2002 tot 2014 lid van de ondernemingsraad en de centrale ondernemingsraad van Dura Vermeer Bouw. Ad behoorde tot de oprichters van de Model Auto Club de Baanbrekers in Rucphen. Hier was hij van 1978 tot 1985 voorzitter van.


Wilma Borm-Dekkers

Wilma Borm-Dekkers zet zich voor tal van verenigingen en naasten in. Sinds 2016 is zij voorzitter van Art2Gether in Etten-Leur. Deze stichting initieert bijzondere culturele projecten waarbij kunstvormen worden samengebracht. Van 1995 tot 2018 was zij de steun en toeverlaat van hulpbehoevende familieleden, waaronder haar eigen ouders. Wilma zet zich sinds 1985 in als vrijwilligster bij schilder- en tekenclub W-Creatief in Lage Zwaluwe. Zij werkt daar als docent schilderkunst en kunstgeschiedenis, verzorgt exposities en zet zich in voor de PR. Ook werkt zij als docente bij amateursschildersgroepen in Made en Etten-Leur. Tenslotte bekleedt ze sinds 1976 het bestuurslidmaatschap bij koor De Kerkzwervers. Ook is zij sinds 1997 dirigent van de Kerkzwervers en schrijft en herschrijft zij zangteksten.


Jan Engbers

Jan Engbers is sinds 2016 bestuurslid bij het CDA Etten-Leur. Vier jaar geleden werd hij ook penningmeester. Ook werkt hij vanaf 2015 als bestuurslid en penningmeester bij Stichting Present in Vriendschap. Deze stichting zet in voor het bestrijden van eenzaamheid in de gemeente. Jan was in 2006 medeoprichter van stichting ZIEL. Deze stichting organiseert activiteiten op het gebied van kunst, spiritualiteit en zingeving. Jan zet zich sinds 1995 in als vrijwilliger in bij het Oecumenisch Inloop Etten-Leur en het Oecumenisch Overleg Etten-Leur. Van 1998 tot 2002 was hij bestuurslid bij Stichting Katholiek Primair Onderwijs Etten-Leur (SKPOEL). Ook is hij vrijwilliger bij de Tennisclub Etten en zet hij sinds 2002 in voor de Mariaparochie.


Hanneke Koopmans-de Groot

Hanneke Koopmans-de Groot was van 1975 tot 1991 medeoprichter en vrijwilligster bij Stichting Kinderdorp Manado in Indonesië. Ze zamelde geld in en nam weeskinderen in haar gezin op. Daarna richtte zij mede Stichting Kinderdorp Usakos in 1991 in Namibië op. Zij realiseerde samen met haar echtgenoot een opvanghuis voor weeskinderen. Ook startte ze een gaarkeuken in de krottenwijken. Na terugkomst in Nederland bleef zij zich inzetten voor fondswerving om het kinderdorp in Usakos in stand te houden.


Gerd Putter

Gerd Putter is al sinds 2001 actief voor Theatergroep Max Mini. Hij coördineert de producties en verzorgt de acquisitie. Sinds 11 jaar is hij ook penningmeester. In 2016 werd hij door Stichting Amateur Musical Nederland uitgeroepen tot ‘Vrijwilliger van het jaar’. Gert richtte in 2007 mede het koor ODI op en bekleedt sindsdien ook het voorzitterschap. Hij organiseert optredens en repetities. Gerd wordt ook graag gezien bij de streekomroep Ons West-Brabant. Hij begeleidt de vrijwilligers die de tv- en radioproducties maken en onderhoudt externe contacten. Ook is hij betrokken bij Oranjestichting Etten-Leur. Vanaf 2016 is hij penningmeester.


Sandra Wijkhuisen-Straatman

Sandra Wijkhuisen-Straatman is een bezige dame. Zij richtte in 2004 de Yellow Roses Foundation op. Deze organisatie verzorgt verwendagen voor vrouwen met kanker of een andere levensbedreigende ziekte. Sinds 2012 is zij ook vrijwilligster bij het landelijk Netwerk Massage in Den Haag, dit is een netwerk van gespecialiseerde massagetherapeuten die op vrijwillige basis massages geven aan kankerpatiënten in ziekenhuizen, hospices en patiëntenvereniging. Ook verzorgde Sandra mantelzorg aan haar ouders. Verder zette zij zich in voor EHBO Den Haag en later EHBO-vereniging Johannes de Deo in Etten-Leur, sportvereniging ISV Kameleon in Den Haag voor aangepast sporten, de medezeggenschapsraad van basisschool Het Kompas en wijkvereniging Hoge Neer.

Jan Engbers
Ad van den Bemt.
Hanneke Koopmans
Saskia Wijkhuisen-Straatman
Gerd Putter