Biertje ‘The Wild Mill – by Jeremy’, een actie bij Schenk.
Biertje ‘The Wild Mill – by Jeremy’, een actie bij Schenk. Foto: Len Poppelaars

Schenk Tuinmachines viert
’40 jaar eerlijk advies en kennis’

ETTEN-LEUR – Zeven jaar geleden namen Dennis en Marjon Schenk het bedrijf over van Jan Snepvangers (toen nog JS Tuin- en Bosbouwmachines). Dit jaar vieren zij als Schenk Tuinmachines onder het genot van een ambachtelijk samengesteld biertje het 40-jarig bestaan. Met een assortiment tuinmachines in elke prijsklasse, bieden ze tuinliefhebbers een oprecht en vakkundig advies.


DOOR LEN POPPELAARS


Tuinieren is vandaag de dag een mooie combinatie van gemak en genieten. Dit zie je bijvoorbeeld terug in de komst van robotmaaiers. “Dit product is nu echt de hype en het meest verkochte product in onze branche, de aanschaf vraagt om een deskundig advies”. Als voormalig hovenier is Dennis zeker een ervaringsdeskundige. “Ik denk graag mee over wat de beste aanschaf is. Elke tuin is anders. Wat tuinliefhebbers vaak gemeen hebben, is de behoefte aan gemak”.


Persoonlijk advies
“Altijd al een eigen winkel willen hebben. In 2014 kregen we de kans om als voormalig klant, eigenaar te worden van deze winkel”, luidt het verhaal van dit ondernemersechtpaar. Dennis en Marjon werken dagelijks samen voor en achter de schermen. Iets de deur uit zonder goed en eerlijk advies, zonder gedegen persoonlijke instructie? Ondenkbaar! “Hier ligt een groot deel van onze kracht en service”. Bij een bezoek aan hun goed bereikbare pand op Vosdonk stemmen zij graag wensen en mogelijkheden op elkaar af. Vraagt de situatie hierna om advies op locatie? Dan komt Dennis met plezier langs. De mogelijkheid tot reparatie of het jaarlijkse winteronderhoud (met ophaalservice aan huis), maken het gemak compleet.
Na de overname heeft voormalig eigenaar Jan zeker nog een mooie rol vervuld. Aan het echtpaar Schenk heeft Jan al zijn kennis doorgegeven, vaak tot in detail en tot aan elk schroefje. Dit vakmanschap zie je terug in de winkel waar de merken Stihl en Honda volledig vertegenwoordigd zijn, maar ook zeker in het niveau van onderhoud en reparatie. De werkplaats kent dan ook een grote verscheidenheid aan onderdelen.


40 jarig bestaan
Tijd voor een feestje. Vanaf mei wordt het 40 jarig bestaan gevierd met een aantal acties. Op de Facebooksite ‘Schenk tuinmachines’ vindt u het laatste nieuws hierover terug. Behoefte aan tuin, bier en genieten? Dat kan met de huidige actie, waarbij je na een aankoop in de winkel van Schenk thuis kan genieten van het speciaalbier ‘The Wild Mill - by Jeremy’. Waarvan bekende televisie-kok Jeremy Vermolen de grondlegger van de receptuur is, naast kok en bbq-specialist ook tuinliefhebber. En zo is de cirkel naar het vakmanschap rond. Welkom bij Schenk!

Reguliere openingstijden
Dinsdag t/m vrijdag 8.00-17.30u; zaterdag 8.00-13.00u. Komen deze tijden u niet uit, bel gerust voor een afspraak buiten deze openingstijden.[n]