Piet Aerts (2e van rechts) speelt zijn bol in positie!
Piet Aerts (2e van rechts) speelt zijn bol in positie! Foto: Jan van der Wal

Aanwezigheid wordt beloond bij BC 't Palet

ETTEN-LEUR - Ook de hele maand april 2021 hebben we heerlijk kunnen spelen op onze mooie beugelbaan nabij De Linde. Uitgezonderd 7 april. Toen waren alleen Rein Nuiten en Tonny Geldtmeijer fanatiek genoeg om de voorspelde weersverwachtingen te trotseren.


Geweldige resultaten werden er geboekt. Helaas tellen die niet mee vanwege het ontbreken van een 'onafhankelijke' baanmeester!

Jammer voor Tonny, want daardoor mist hij op enkele tienden het podium!


Bonuspunten

Over het podium gesproken. Bij ongeveer gelijke deelname is het gemiddelde over de gespeelde partijen een perfecte weergave van de kwalificatie van de spelers. Maar, als je maar een paar partijtjes speelt en 'toevallig' een heel goed resultaat noteert kan dat een 'geflatteerd' beeld geven. Dus, hebben 'we' bedacht om 'bonuspunten' te introduceren. Per gespeelde partij krijg je 2 punten extra op de einduitslag.

Voor de beugelaars die regelmatig deelnemen maakt dat onderling weinig verschil.

Voor beugelaars die slechts af en toe meedoen kan de invloed 'van relevant verschil' zijn.

Stand

Op basis van de telling met 'bonuspunten' is de stand over april 2021 als volgt: Piet Verhoeven, Rein Nuiten en Jan van der Wal staan op het podium als 1, 2 en 3. Tonny Geldtmeijer mist, vanwege hiervoor vermelde reden, net het podium met 26,17 gemiddeld, gevolgd door Martien de Jong, Piet Aerts, Ries Jaspers, Kees Naalden en Gonnie van der Wal. Dat we op korte termijn maar mogen genieten van de dienstverlening van De Linde! Het kan toch niet zo zijn dat de terrassen in Etten-Leur open zijn en dat terrassen voor de minder bedeelden in Eten-Leur gesloten zijn![n]