Speldag De Verraders bij Korfbalvereniging Focus

ETTEN-LEUR - Nu er wat versoepelingen aankomen kan er op het gebied van sport gelukkig weer wat meer. Maar bij KV Focus draait het niet alleen om de sport maar ook om de gezelligheid en nevenactiviteiten. Daarom heeft de activiteiten commissie iets leuks bedacht.


Denk jij een goede getrouwe of verrader te zijn. Hoe goed kun jij liegen en hoe goed kan jij mensen lezen? Hoe ver ben jij bereid te gaan voor de winst? Kun jij de druk aan?


De Verraders

Zaterdag 22 Mei is het zover. De Verraders (ook wel bekend van het spel de Weerwolven) komen naar KV Focus. Het belooft een leuke, gezellige maar ook een spannende speldag te worden. Tussen de eliminatie rondes zullen er leuke spellen gespeeld worden. Dit zullen zowel korfbalspelletjes als normale spelletjes zijn. De speldag begint om 11.00 uur en rond 20.00 uur is het afgelopen. Dan zullen we allemaal weten wie in ons midden geen moeite hebben om keihard in je gezicht te liegen.


'Inschrijven is mogelijk vanaf

Focus A en ouder'


Inschrijven

Denk je dat het jou lukt om de verraders te ontmaskeren tussen jouw vrienden of ben jezelf een goede verrader? Schrijf je in en geef je op tijd op. Voor de deelnemers is de lunch en avondeten natuurlijk verzorgd. Inschrijven is mogelijk vanaf Focus A en ouder. Dit alles natuurlijk met inachtneming van de dan geldende corona regels.[n]