Deelname AutoMaatje aan voorwaarden gebonden

ETTEN-LEUR - In een eerdere oproep om gebruik te maken van de diensten van het ANWB project AutoMaatje Etten-Leur is vergeten te melden dat deelname aan het AutoMaatje aan voorwaarden is verbonden.

Nu hebben mensen zich aangemeld bij het AutoMaatje terwijl ze niet aan de gestelde voorwaarden voldoen en we deze mensen moesten teleurstellen.


Meldpunt van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar


Eigen auto

Bij ANWB AutoMaatje vervoeren plaatsgenoten met hun eigen auto minder mobiele mensen die niet meer zelf voor vervoer kunnen zorgen of lastig van de bestaande vervoersdiensten gebruik kunnen maken en daardoor te veel thuis moeten blijven en vereenzamen.

Wilt u weten of u in aanmerking komt? Bel dan met 06-42227991. Bereikbaar maandag t/m vrijdag van 10:00-12:00 uur. Na een intakegesprek wordt u, als u voldoet aan de gestelde voorwaarden, ingeschreven als deelnemer. Als deelnemer kunt u 2 dagen voor de geplande rit contact opnemen met het meldpunt om de rit te plannen. Het meldpunt is eveneens van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar tussen 10:00 en 12:00 uur op telefoonnummer 06-42227991 of via automaatje@inetten-leur.nl.

Excuses voor het ongemak. Stichting Samenwerkingsplatform Etten-Leur.[n]