Bij de vijver in "De Achtertuin".
Bij de vijver in "De Achtertuin". Foto: Lian Baremans

'De Achtertuin' opent de poorten vanaf 1 juni

ETTEN-LEUR - Het was even wachten maar we kunnen weer open. Ondertussen hebben we niet stil gezeten en hard gewerkt om de tuin nog mooier te maken.


Vanaf 1 juni tot en met 12 oktober zijn we weer iedere dinsdagmiddag van 13.30 tot 16.00 uur geopend. Onze doelgroep, mensen met een beperking, mensen met dementie, ouderen en eenzame mensen zijn van harte welkom samen met hun familie en/of mantelzorger. De tuin is rolstoel en rollator vriendelijk. Als u van de tuin wilt genieten of een praatje wilt maken, bent u bij ons op het juiste adres.

Mits de coronaregels het toelaten, kunt u ook een gezelschapsspelletje / oud-hollands spel spelen en bij minder mooi weer in de overdekte tuinkamer zitten. In 2018 is er een jeu-de-boule baan aangelegd, speciaal voor mensen met een beperking. Hiervan kan, bij goed weer, ook iedere dinsdagmiddag gebruik worden gemaakt.

Wij hopen u te ontmoeten in onze gezellige tuin, "De Achtertuin”, Hilsebaan 108, 4873 LH Etten-Leur. Ingang via de rijpad links naast het woonhuis.

Voor meer info: Lian Baremans tel. 06-46586487, contact@de-achtertuin.info; www.de-achtertuin.info.[n]