Alternatieve Roparun voor team Swietelsky Go4Life

ETTEN-LEUR - Voor het tweede jaar op rij reisde Roparunteam Swietelsky Go4Life op Pinksterzaterdag niet naar Parijs voor de Roparun. Vanwege het coronavirus kon de jaarlijkse estafetteloop van Parijs naar Rotterdam opnieuw niet doorgaan. Toch werkten de teamleden zich een weekend lang in het zweet, met als doel in totaal 530 kilometer hardlopen, fietsen en wandelen. Het werden uiteindelijk zelfs 749,34 kilometer.

De eerste kilometers werden zaterdagochtend al in de regen afgelegd. Want, een echte Roparunner gaat door, ongeacht het weer.

Vier teamleden vertrokken voor een gezamenlijke ronde hardlopen van 15 kilometer. Een tweede groepje lopers en fietsers ging de regen in voor een run-bike-run. Ondertussen verzorgde het cateringteam koffie, thee en broodjes voor een gezamenlijke lunch in de buitenlucht.

Door de versoepelingen kon de teamleden eindelijk weer even, op afstand, bij elkaar komen.


Eindstand van bijna 750 kilometer

Ook de rest van het weekend stond het team niet stil.

Er werd overal flink gewandeld, hardgelopen en gefietst, inclusief de virtuele Lelieloop.

Al die kilometers werden in de teamapp verzameld, met een eindstand van bijna 750 kilometer als resultaat. Een afstand die langer is dan Parijs-Rotterdam!

Het team mag hopelijk samen op herhaling in het weekend van 2 en 3 oktober, wanneer de Roparun vanuit Landgraaf georganiseerd wordt met een ronde door Nederland.


Fietstocht en mini-Roparun

Roparunteam Swietelsky Go4Life zamelt het hele jaar door geld in voor het goede doel, waaronder hospice Marianahof.

Wil je het team steunen? Doe mee aan een van de aankomende activiteiten.

Op 18 juli is dat de Roparun fietstocht, waarbij je een leuke route van 30, 60 of 90 kilometer kunt fietsen voor 5 euro per persoon.

Op 4 september is er de mini-Roparun bij ARV Achilles, een sportief evenement voor hardlopers (inclusief bedrijventeams), wandelaars, kantoor jumpers en racerunners.


Informatie

Meer informatie over de activiteiten of rechtstreeks geld doneren vind je op www.go4life.nl.[n]