Kees Naalden (links) bekijkt het spel van de concurrentie!
Kees Naalden (links) bekijkt het spel van de concurrentie! Foto: Rein Nuiten

Verrassende resultaten
bij BC 't Palet

ETTEN-LEUR - Mei 2021 is zeer mooi afgesloten. Natuurlijk vanwege het schitterende weer de laatste dagen, maar vooral ook vanwege de spannende partijen vaak tot de laatste speelbeurten. Dan wordt natuurlijk ook de mentale druk een beetje opgevoerd.


Ook wordt er wel eens een spelregel (ernstig) overtreden en is je speelbeurt voorbij. Lang zag het ernaar uit dat Rein Nuiten de "mei-winnaar" zou worden. Omdat Rein de laatste drie speeldagen verhinderd was zag Kees Naalden zijn kans schoon. Er was geen combinatie te bedenken of Kees speelde met zijn "spel-maat" een winnende partij. Mede door het systeem van "bonuspunten" voor elke gespeelde partij is Kees nu de "mei-winnaar". Tweede Rein Nuiten en derde Piet Verhoeven. Dan heel close Ries Jaspers, Martien de Jong en Tonny Geldtmeijer. Piet Aerts, Jan van der Wal en Mart van den Enden maken deze maand het overzicht compleet.
Op naar juni, waarin we ook weer kunnen van het door allen zeer geliefde na-kletsen op het terras of in "de huiskamer" van De Linde. Hopelijk treffen we daar spoedig ook de mensen van andere "clubjes", zodat we binnen "no-time" van en met elkaar op de hoogte zijn van al het belangrijke nieuws.[n]