Nationale Kids Voetbaldag bij vv Internos

ETTEN-LEUR - De KNVB introduceert op zaterdag 12 juni 2021 de Nationale Voetbaldag, bedoeld als een gezamenlijk dag van alle verenigingen om het seizoen af te sluiten, de start van EK 2021 mee te maken en vooral de (voetbal)sport te promoten en te beoefenen met leden en niet-leden.

Tijdens deze dag organiseert VV Internos De Kids Voetbaldag, een voetbaltoernooitje, diverse andere leuke activiteiten en een lekker ijsje voor leden en niet-leden, volgens de huidige Covid-19 maatregelen.

De Internos Kids Voetbaldag wordt gehouden op zaterdag 12 juni 2021 vanaf 9.30 uur, verdeeld in leeftijdsgroepen, op het terrein van VV Internos.


Meedoen?

Wil jij ook meedoen met de Internos Kids Voetbaldag? Schrijf je dan nu in via het digitale inschrijfformulier op de homepage van de Internos website: https://www.vvinternos.nl/internos-kids-voetbaldag.

En wist je dat je bij VV Internos altijd mee kunt doen aan de inlooptrainingen op woensdag. Er wordt dan, in blokken van een uur, training verzorgd door goede en enthousiaste trainers, waardoor je op een leuke en toch speelse manier kennis kunt maken met voetbal.

Zodra je na een aantal inlooptrainingen besluit lid te worden bij VV Internos, kun je je opgeven via het digitale inschrijfformulier op https://www.vvinternos.nl/club_aanmelden.

We hopen je als nieuw lid te verwelkomen in het nieuwe voetbalseizoen.

Tot ziens bij VV Internos op 12 juni aanstaande of in het nieuwe voetbalseizoen![n]