De Stichting Oude Stijl Jazz Etten-Leur wil weer van start

ETTEN-LEUR - Tijdens de Coronacrisis heeft de Stichting Oude Stijl Jazz niet stilgezeten. Gezien het feit, dat er weer veel meer mogelijkheden op komst zijn, is er al gewerkt aan het nieuwe seizoen 2021-2022.


Alle orkesten die het afgelopen seizoen noodgedwongen niet konden optreden, zijn als eerste weer benaderd om alsnog mee te werken aan het komende seizoen.


Volledig bezet

Dit betekent dat voor het nieuwe seizoen alles weer is ingevuld, op december 2021 na, maar hier zit al wel een optie op, zodat het seizoen zeker weer volledig bezet zal zijn.

De Stichting kan niet wachten om weer volledig op te starten want ook wij hebben er weer zeer naar uitgekeken. hetzelfde hopen wij natuurlijk van onze jazzliefhebbers, zodat we bij de concerten weer een gezellige volle zaal kunnen trekken.


Nieuwe seizoen

De start van het nieuwe seizoen is gepland op zondag 19 september. De locatie is nog steeds De Linde. Zoals altijd vallen de concerten op de derde zondag van de maand, met uitzondering van april 2022. Het concert is dan op de tweede zondag vanwege het feit dat 17 april op eerste paasdag valt.

Op de website van de Stichting www.jazzettenleur.nl kunt u de orkesten die gepland zijn al vinden, maar uiteraard houden wij iedereen zo goed mogelijk op dehoogte voor en tijdens het seizoen. Wij hopen dat onze verwachtingen uitkomen en dat tegen die tijd alles weer normaal zal kunnen verlopen en dat wij weer veel muziekliefhebbers mogen gaan ontvangen.[n]