Afbeelding

Nathan Landman nieuwste burgerlid Ons Etten-Leur

ETTEN-LEUR - Tijdens de vorige raadsvergadering op 25 mei werd Nathan Landman officieel door de burgemeester benoemd tot burgerlid voor Ons Etten-Leur. Nathan woont met vriendin en kinderen in de Schoenmakershoek en is iemand met een duidelijke mening, gedreven en sociaal betrokken.

Hij wil graag de schakel zijn tussen inwoners en de politiek, waarbij goede beslissingen nemen voor mens en omgeving in Etten-Leur het doel is.

Zonder onnodige oeverloze discussies, maar ook dingen daadwerkelijk doen.


Blij met nieuwe aanwinst

Fractievoorzitter Lia Boeren is blij met de nieuwe aanwinst.

“Wij zijn altijd op zoek naar nieuw politiek talent en denken dat met Nathan gevonden te hebben. Hij is jong met een gezonde werklust en biedt weer een extra nieuwe blik op de politieke onderwerpen die voorbijkomen. Daarmee vertegenwoordigen we een nog groter deel van onze inwoners.”


Aan de slag

Nathan over zijn benoeming: “Ik ben super enthousiast om voor Ons Etten-Leur aan de slag te gaan. Ik heb bewust gekozen voor een lokale politieke partij, waarbij het zorgzame bij Ons Etten-Leur mij erg aansprak.

Het is een open, gezellige, sociale maar vooral eerlijke club mensen die maar 1 ding willen, een zorgzame maatschappij voor de inwoners van Etten-Leur.

Dat past bij mij en daar wil ik me voor inzetten.”[n]