Unitas'30 in de top 50 van landelijke jeugd clubs

ETTEN-LEUR - Ieder jaar wordt door de Voetbaltrainer een overzicht gepubliceerd van de landelijke Top200 Jeugd amateurvoetbalclubs. Al enige jaren staat Unitas’30 in deze lijst, maar met enige trots kunnen we vermelden dat Unitas’30 dit jaar gestegen is van plaats 82 naar plaats 48.

De indeling vermeldt het aantal punten van de jeugdopleiding (23) en het competitie niveau van het eerste elftal (1e klasse). Ook is de positie van vorig jaar vermeld.

De jeugd opleiding van Unitas’30 kan zich volgens het overzicht meten met clubs als Baronie, Hoofddorp, FC Amsterdam, die ook hetzelfde aantal punten hebben.

De puntentelling wordt gebaseerd op het niveau van de in de Bovenbouw spelende selectieteams (O13-1 t/m O19-1 plus (indien aanwezig) de O21-1).

Dit is een groot compliment aan iedereen die in de afgelopen jaren hieraan een bijdrage heeft geleverd!


Keeper jeugdselectie gezocht

Vind jij jezelf gedreven, talentvol, ambitieus en wil je het maximale uit jezelf halen en samen met je team voor de uitdaging gaan? Dan komen wij graag in contact met jou.
Met onze JO16-1 hebben we afgelopen seizoen deelgenomen aan de nieuwe Topjeugdcompetitie van de KNVB, 5e divisie.

De ingeslagen weg willen uiteraard verder doorzetten en we hebben dus een talentvolle keeper (geboortejaar 2006) nodig die aansluit bij deze zeer talentvolle groep spelers.
De voorkeur gaat uit naar iemand uit de regio, max. 30 minuten reisafstand van Etten-Leur, omdat we binding met onze club belangrijk vinden.
Mochten er nog vragen en of opmerkingen zijn dan horen wij dit graag via: jeugd-selectie@unitas30.nl


Afscheid en nieuwe voorzitter

Donderdagavond 27 mei, tijdens de extra ingelaste Algemene Ledenvergadering, heeft Martin Joosen afscheid genomen als voorzitter van Unitas’30.

Ton Staaltjens is door de leden gekozen als nieuwe voorzitter van Unitas’30.


Bedankt

Wij maken graag nog van deze gelegenheid gebruik om Martin Joosen te bedanken voor zijn inzet als voorzitter van Unitas'30 van de afgelopen 5 jaar.

We wensen Ton Staaltjens veel succes met het overnemen van deze rol.[n]