Koersbalclub Centrum-Zuid weer van start

ETTEN-LEUR - Zoals jullie vast al wel vernomen hebben, via de media, dat het weer de goede kant op gaat met het corona virus. Dat betekend dat afgelopen maandag de Linde weer is open gegaan voor alle verenigingen.


Wij gaan aanstaande vrijdagmiddag 18 juni weer van start en beginnen te koersballen met de coronaregels die De Linde voorschrijft, die uiteraard nog wel gelden.

Binnen een mondkapje op, als wij gaan lopen, wc bezoek of koffie halen, bij zitten kan weer het mondkapje af. Verder wachten we nog even af, of de versoepeling verder door loopt.

We nemen aan dat iedereen is gevaccineerd en dat we veilig kunnen koersballen. Hoe het precies met koffie en pauze gaat is nog niet bekent, maar dat zal zich allemaal vanzelf oplossen.

Helaas hebben wij een zaal minder, dat betekent dat we in een kleiner ruimte gaan spelen.

Het zal wel even wennen zijn maar we kunnen van start.


Koersballen verleer je nooit

Als alles weer veiliger wordt kunnen we weer gaan denken aan leukere dingen, zoals toernooien en regio. De prestaties zullen wel even achterblijven maar het koersballen verleer je nooit.

Wij hebben er zin in om snel met koersballen de beginnen en hopen jullie snel te zien op de groene mat, eerst vooral lekker bij kletsen.

Dan gaan we de ballen gooien, om iedereen zoveel mogelijk met het spel dwars te zitten.

We hebben hierop lang op moeten wachten.

Wij als bestuur hopen jullie weerzien en dat de gezelligheid weer terug komt en laten wij de coronatijd snel vergeten.[n]