De vier geslaagden.
De vier geslaagden. FOTO STICHTING OPLEIDINGSCENTRUM WEST-BRABANT

Vier nieuwe succesverhalen Praktijk Opleiding Stukadoors

Eindelijk was het dan zover. Afgelopen week mochten vier leerlingen van de Stichting Opleidingscentrum West Brabant, Praktijk Opleiding Stukadoors, examen doen voor het branchecertificaat stukadoor niveau 1 in Veenendaal. Natuurlijk waren ze goed voorbereid en zijn ze dan ook alle vier met een 7,5 of hoger geslaagd!


Gefeliciteerd, mannen en vrouw! Afgelopen tijd heeft ook Nicole bij ons de cursus gevolgd. In deze branche werken weinig vrouwen, daarom waren wij erg blij met onze vrouwelijke aanwinst! Tot aan het uitbreken van de coronapandemie werkte zij met veel plezier in de horeca, maar ze besloot toen om het roer om te gooien en een opleiding tot stukadoor te gaan volgen. Vol enthousiasme startte ze met de opleiding en al snel maakte ze mooie dingen. Thuis oefent ze in de garage en heeft ze snel een leerbedrijf gevonden. Stichting Opleidingscentrum West-Brabant richt zich op het versneld opleiden van stukadoors. De opleiding is bedoeld voor iedereen die als stukadoor aan de slag wil. Bijvoorbeeld praktijkjongeren, maar ook (oudere) zij-instromers, statushouders, werkzoekenden, omscholers en (vroegtijdig) schoolverlaters zonder startkwalificatie. Kortom: iedereen is welkom. Als we kijken naar deze leerlingen doorliepen zij alle vier een ander traject. Gelukkig kan dit bij het opleidingscentrum en kan iedereen het traject volgen dat bij hem of haar past.


'Iedereen kan traject volgen dat bij hem of haar past'


Wil jij ook stukadoor worden of denk je dat het misschien iets voor je is? Neem vrijblijvend contact met ons op via info@stukadoor-opleiding.nl en we kijken samen of de opleiding iets voor jou is.