Jeroen, Lisa en Sander openen de deuren van Pannenkoekenhuis De Hoge Neer.
Jeroen, Lisa en Sander openen de deuren van Pannenkoekenhuis De Hoge Neer. Foto: Len Poppelaars

Pannenkoekenhuis De Hoge Neer
is weer open!

ETTEN-LEUR - Met nieuwe enthousiaste eigenaren opent op woensdag 14 juli Pannenkoekenhuis De Hoge Neer weer haar deuren. Etten-Leur kan zich weer verheugen op spelen, eten en samen zijn. Een goede reden om nu al open te gaan. Maar niet zonder Lisa! Onmisbaar en een vertrouwd gezicht op deze locatie.

DOOR LEN POPPELAARS

Weer open betekent vanaf heden als vanouds weer naar binnen voor een ijsje, drankje of om simpelweg te genieten van de kaart. Of toch een terrasje pakken in de zon? Voorlopig verandert er in de setting niet zoveel. Althans tot november... In november sluit het pannenkoekenhuis voor een aantal weken. En wordt er gewerkt om de locatie nog beter aan te laten sluiten bij de nieuwe visie. Een speelzolder is een van de wensen. "Onafhankelijk van elkaar kwamen we hier wel eens langs, fantaserend om op deze locatie aan de slag te gaan”, vertellen Jeroen van den Heuvel en Sander Castel. "Waar we voor gaan, is een plaats waar alles klopt. Prettige bediening en een goede balans in de prijs-kwaliteit verhouding”, vult Lisa van Amersvoort aan. "Jezelf voelen als Alice in Wonderland, is de beleving die we onze kleine gasten mee willen geven”. In een horecagelegenheid zo dicht bij een speeltuin, spelen kinderen de hoofdrol. Al worden op de menukaart straks ook ouders en grootouders zeker niet vergeten.

Maatschappelijke betrokkenheid
Vanaf eind dit jaar wordt het team uitgebreid met ‘jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt'. Vanuit een maatschappelijke betrokkenheid bieden ze deze jongeren de kans om te leren, te werken en zo samen de service hoog te houden. Vanaf 14 juli ook weer open voor bruiloften, feesten, partijen en zakelijke bijeenkomsten tot 150 personen. Wil je straks werken bij De Hoge Neer: bel 076-2045222 en vraag naar Lisa.[n]