Het Zwanentranenkoor start met repeteren

ETTEN-LEUR - Eindelijk mogen we weer! Na een periode van ruim 15 maanden staan onze leden te popelen om weer gezamenlijk te repeteren. Wat hebben we dat gemist.

Dit bleek op de Bijpraatmiddag op 26 juni jl. Onder het genot van een hapje en een drankje werd er volop gekletst en de afgelopen 15 maanden besproken. Gelukkig zijn er onder onze leden geen mensen overleden aan het virus. Een enkeling is besmet geweest en ziek, maar zonder ziekenhuisopname. In de afgelopen periode werd het contact met de leden onderhouden via WhatsApp, faceboek en e-mail. Het bezorgen van een doosje bonbons door bestuursleden bij onze leden en donateurs werd zeer gewaardeerd. Hier was even weer persoonlijk contact en de bezorgers waren hierdoor lang op pad. Ook hebben we 15 maanden geen cotributie geind, hetgeen ook zeer op prijs werd gesteld.


Jubileum

We hopen, dat snel ook de laatste richtlijn van 1,5 meter wordt opgeheven. Het voelt als een nieuwe start, maar intussen bestaan we in 2022 al 25 jaar. Dit wiilen we zeker vieren en de voorbereidingen zullen snel opstarten.


Nieuwe leden

Ook is het heuglijk, dat enkele oud leden weer terugkomen en we al 3 nieuwe leden welkom heten. Heb je belangstelling om lekker met elkaar te zingen, kom dan eens langs op een repetitie. Wij repeteren elke woesdag van 20.00 tot 22.00 uur in het Turfschip. Op deze plaats zullen we weer regelmatig van ons laten horen. Voor nu: Eerst maar weer lekker samen zingen, te beginnen op de eerste repetitie op 7 juli.[n]