Michelle Wouters.
Michelle Wouters.

Nieuw in Etten-Leur:
Baby & Kinderwinkel Ravot

ETTEN-LEUR – Als op 31 juli de deuren van haar Baby & Kinderwinkel Ravot aan de Oude Bredaseweg opengaan komt er een droom uit voor de 20-jarige Michelle Wouters. “Een passie voor mode en veel liefde voor kinderen.”


DOOR KRIJN TEN HOVE


Het is lef hebben. Je bent 20 en je besluit een winkel te willen openen in een jaar waarin we nog volop met Corona te maken hebben en waarin webshops winkels lijken te verdrijven. En toch doet Michelle het doelbewust. “Met dank aan mijn ouders die mij op alle mogelijke manieren steunen en in mij geloven. Zonder hun kon ik deze droom niet waarmaken.” Ik ben me ervan bewust dat de retail branche het momenteel moeilijk heeft. Maar ik ben er van overtuigd dat dit een toevoeging zou zijn voor vele. Een droom van een mooie Baby & Kinderwinkel waar niet alleen kinderkleding maar ook kinderwagens, kinderkamers en boxen te koop zijn. “Exclusieve kledingmerken voor pasgeborenen tot kinderen met de leeftijd van 8 jaar, daarna krijgen kinderen meer en meer een eigen smaak en willen zelf bepalen wat ze aan willen. Maar de mensen kunnen bij mij ook terecht voor een complete aankleding die ze zelf kunnen samenstellen voor bijvoorbeeld een babykamer of box. Alles kan worden samengesteld naar wens van de klant” er zijn vele variaties mogelijk!

“Om me te onderscheiden van mijn collega’s (concurrentie), verkoop ik niet alleen kleding en babykamers maar een beleving! In mijn winkel bied ik klanten de gelegenheid om rustig onder het genot van een kopje koffie, thee of ander fris te shoppen. Een speelhoek voor de kinderen. Zo word een dagje shoppen met de kinderen een ontspannen bezigheid.

Ze zag het pand en wist gelijk dit wordt het.
"Er moest veel aan worden verbouwd en hebben zoveel mogelijk alles zelf gedaan. Vooral mijn opa en oma hebben zo enorm geholpen, ik ben hun echt heel veel dank verschuldigd. En het resultaat mag er zijn!


Opening winkel
Gevraagd naar de opening spreekt ze over “soms wel slapeloze nachten. Het is best wel spannend en we zijn ook al een tijdje bezig met verbouwen en inrichten. Maar het is prachtig! De winkel wordt geopend door Elsa en Bumba en we maken er een mooi feestje van zoals elk kind zich een feestje zou wensen.”[n]