De Zomerborrel Drive-in van het Toverbloempje was een groot succes!
De Zomerborrel Drive-in van het Toverbloempje was een groot succes! Foto: Leslie Vermonden

Zomerborrel Drive-in kinderdagverblijf het Toverbloempje

ETTEN-LEUR - Zaterdag 17 juli organiseerde het Toverbloempje een zomerborrel drive-in activiteit voor alle ouders/verzorgers en kinderen van het kinderdagverblijf. Ieder jaar wordt er aandacht besteed aan het begin van de zomervakantie.


Dit jaar vond de drive-in plaats op een unieke plek, een super leuke samenwerking met Anouk’s Events! Anouk heeft in Roosendaal een boerderij met een fitfarm, waar de ouders een mooie ronde konden rijden met de auto. 


Route door de koeienstal

Onderweg viel er van alles te beleven. De kinderen mochten een bal gooien vanuit de auto door de koeienplaat, onderweg konden er kikkers gezocht worden die verstopt zaten langs de route. Uniek is ook dat de route door de koeienstal ging, wat een fantastische ervaring! Veel kinderen kwamen vol bewondering uit de koeienstal en wilden wel bij de koeien blijven kijken. 

Voor de ouders was er een pittige quiz vraag om in te vullen, hiermee was een leuke prijs te winnen. 

Na de koeienstal kon er even een rondje door de stormbaan gemaakt worden en kon er een wafel met vers fruit gegeten worden. 

Ook konden de kinderen aan het rad draaien, waar de kikker van het Toverbloempje ook met de sommige kinderen op de foto ging. 


Goodiebag

Na het spelen kregen alle kinderen als afsluiting bij het wegrijden een mooie goodiebag met allerlei leuke verrassingen van plaatselijke ondernemers. 

De drive-in was een groot succes, er werd genoten van alle gezelligheid en we hebben de zomervakantie goed in kunnen luiden![n]