Tjirste winnaars 7x7 toernooi.
Tjirste winnaars 7x7 toernooi. Foto: Fred van Toledo

Gezellig en sportief afsluitend 7x7 toernooi bij vv Internos

ETTEN-LEUR - In plaats van de IC-dag dit jaar een 7x7 toernooi voor de leden uit de senioren teams. Het weer werkte aan alle kanten mee en alle teams die zich hadden ingeschreven waren op tijd aanwezig om een vlotte toernooi start te kunnen laten plaatsvinden.


Elk team moest twee dingen doen, lekker voetballen en af en toe een scheidsrechter leveren bij een andere wedstrijd. Er waren 5 halve velden om alle wedstrijden plaats te laten vinden. Het was te zien dat er door de meesten al tijden geen wedstrijden waren gespeeld. Alhoewel de gezelligheid voorop stond waren de meeste spelers flink fanatiek. 

De poule ronden waren tegen 12 uur gespeeld. Alle teams werden voorzien van een klaargemaakte lunch, waarna er verder werd gegaan met knock-out wedstrijden. 

Elke wedstrijd was dus een overlevingstocht, er waren regelmatig penalty reeksen nodig om een overwinnaar te bepalen. Het werd ook wel zwaar voor de winnaars want het werd steeds warmer en de tap was bij de lunch ook opengegaan. Dit zorgde her en der voor nogal zware benen. Sommige teams wilden meer rust tussen de wedstrijden en deden net of ze de omroeper niet hoorden. 

Uiteindelijk wist team Zondag 4 de verliezersronde te winnen. De echte winnaars waren het Tjirste die in de finale de nog steeds fanatieke jonge mannen van Zaterdag 11 maar net wisten te verslaan. 

De winnaars mochten met een beker naar keuze uit de kantine op de foto en kregen ook natuurlijk nog wat dorstlessend aangeboden om het te vieren. 

Een groot gedeelte hoopt dit aan het eind van het seizoen ook nog eens te kunnen doen met Internos 1. 

Dank gaat natuurlijk uit naar alle vrijwilligers die niet voetbalden maar zorgden voor de smeerolie van het toernooi van kantine vrijwilligers tot en met de terreinmannen Peter en Leonardo. En de kartrekkers van het toernooi Roel en Mark. Iedereen niet genoemd maar wel geholpenen meegedaan ook bedankt. 

Hopelijk kan het volgend jaar weer plaats vinden, maar dan gezamenlijk met jeugdleden, als afsluitende dag van het seizoen na hopelijk eindelijk weer een echt voetbalseizoen met uitgespeelde bekerwedstrijden en competities. 


Internos heeft nieuwe teamleider 

We zijn blij te kunnen berichten dat de vacature leider Internos 1 is ingevuld. Henk Schoone, wel bekend binnen Internos en al 50 jaar lid, gaat deze functie op zich nemen. 


Trainers gezocht voor JO17-1 & JO17-2 

Ben jij de gedreven, enthousiaste en kundige trainer die gek is van voetbal, jeugd wil laten groeien in hun sport en zoveel mogelijk plezier en succes laten beleven? Dan zijn wij op zoek naar jou! De missie vv Internos is zowel een recreatieve als prestatieve voetbalvereniging. Leden van Internos ontwikkelen zich op zijn of haar eigen niveau. We bieden leden, spelers en supporters een sportieve en veilige omgeving waarbij plezier en beleving op alle niveaus voorop staat. 

De eisen: Affiniteit met jeugd en een achtergrond in het trainersvak (UEFA C) is een pre. Internos is bereid te investeren in een opleiding tot UEFA C. Je bent sterk gericht op het ontwikkelen en opleiden van de kwaliteiten van spelers in zowel teamverband als individueel. Je hebt sterke communicatieve en sociale vaardigheden. 

Ben je geïnteresseerd kijk dan voor meer informatie kijk op de site https://www.vvinternos.nl/trainers-gezocht-voor-jo17-1-jo17-2 of neem contact op via tc@vvinternos.nl.[n]