Roparun Fietstocht groot succes: 1.417 euro opgehaald

ETTEN-LEUR - Op zondag 18 juli organiseerde het Etten-Leurse Roparunteam Swietelsky Go4Life de Roparun Fietstocht, een gezellig dagje op de fiets voor jong en oud. Het team had hiervoor mooie fietsroutes uitgezet van 30, 60 en 90 kilometer. Met de fietstocht werd geld opgehaald voor het goede doel, o.a. Marianahof in Etten-Leur. De dag werd een groot succes! Ruim 130 mensen stapten de fiets op voor een zonnige dag op de fiets, wat al € 650 voor het goede doel opleverde.

De zon scheen al toen de deelnemers aan de Roparun Fietstocht van start ging; 35 mensen gingen op pad voor 30 kilometer, 38 mensen voor 60 kilometer en 47 mensen waagden zich aan 90 kilometer. 

Naast hun inschrijfbijdrage van € 5 belandde er nog 17 euro in de donatiepot. Dat was niet het enige mooie nieuws voor het Etten-Leurse Roparunteam.


Zaterdag 4 september 

de mini-Roparun bij ARV Achilles


Tourspel

Hof van Holland/ Café Zaal Roeloffs organisatie namelijk een tourspel, dat eindigde op de dag van de Fietstocht met een loting. 

De opbrengst van deze loterij werd geschonken aan Roparunteam Go4Life. 

Aan het einde van de dag mocht de voorzitter van het team dan ook een mooie cheque van maar liefst € 750 euro in ontvangst nemen. 

Samen met de Fietstocht maakt dat € 1.347 voor het goede doel. De organisatie bedankt alle deelnemers en Hof van Holland/ Café Zaal Roeloffs voor hun bijdrage!


Mini-Roparun 4 september

Roparunteam Go4Life organiseert op zaterdag 4 september de mini-Roparun. Hardlopers, bedrijven, kangoo jumpers, framerunners, nordic walkers en wandelaars zijn van harte uitgenodigd hieraan mee te doen. 

De mini-Roparun vindt net als voorgaande jaar plaats op en rond het terrein van ARV Achilles. 

Voor meer informatie en inschrijven, ga naar www.miniroparun.nl.[n]