Erelid Lenie van de Star.
Erelid Lenie van de Star. Foto: Bridgeclub Etten-Leur

Bridgeclub Etten-Leur gaat weer beginnen

ETTEN-LEUR - Hoewel het nog niet zeker is welke Coronamaatregelen er na 1 september nog van kracht zullen zijn, verwacht onze bridgeclub dat we op 14 september weer aan tafel kunnen schuiven voor onze wekelijkse bridge-avond in De Linde. 


Er wordt gebridged in twee lijnen. Gestart wordt om acht uur en rond kwart voor elf is steeds de uitslag bekend. Uiteraard wordt nu extra aandacht besteed aan voldoende afstand aan de bridgetafels, extra ruimte tussen de bridgetafels en het regelmatig ontsmetten van de handen. 

Ondanks dat blijft het gezellig bridgen bij onze bridgeclub die inmiddels alweer bijna 62 jaar bestaat en de eerste bridgeclub in onze gemeente was. 


Sfeer proeven

Geïnteresseerd om ook op dinsdagavond een avondje buiten de deur te bridgen en/of interesse om het bridgen te leren? Neem dan contact op met onze secretaris Dories van de Reepe en meld u aan voor een proeflidmaatschap. Dan kunt u eerst om niet een aantal avondjes de sfeer proeven en het niveau van ons bridgen ervaren. 

Dat kan via email bridgeettenleur@gmail.com en telefoon 06-10577100. 



Het blijft gezellig bridgen bij 

Bridgeclub 

Etten-Leur



Erelid 103 jaar

Bijzonder was natuurlijk om afgelopen zondag ons Erelid Lenie van de Star vanwege haar 103de verjaardag in de bloemetjes te zetten.[n]