Trainingen KV Focus gaan weer van start

ETTEN-LEUR - Eindelijk is het weer zover. De vakanties zijn grotendeels voorbij en de scholen gaan bijna weer van start. Dat betekend dat de sportverenigingen ook weer aan de slag gaan. Zo ook korfbalvereniging Focus uit Etten-Leur/ Zevenbergen. 

Door de corona zijn er lang geen wedstrijden geweest en kon er slechts onder voorwaarden getraind worden. Na enkele weken toch stil gelegen te hebben i.v.m. de vakanties gaan we nu weer volop van start met de trainingen. 


Trainingen

De eerste trainingsavond is op dinsdag 24 augustus en vanaf 18.45 uur zullen de teams van KV Focus weer op het veld te zien zijn. 

De trainingsavonden voor dit seizoen zijn en blijven dinsdag en donderdagavond.


'Er is geen wachtlijst bij KV Focus'


Driekamp

Natuurlijk hebben we bij KV Focus in de rustige periode niet stilgezeten. Er zijn een heleboel ander zaken geregeld  om als het weer mocht zo goed mogelijk van start te kunnen gaan. 

Maar ook zijn ze al bezig geweest met de voorbereidingen van de jaarlijkse driekamp. 

Deze zal worden gehouden op zaterdag 28 augustus a.s. maar hierover volgende keer meer. 


Nieuwe mensen

Natuurlijk kan KV Focus zoals elke andere vereniging nieuwe mensen gebruiken om de teams sterker en groter te maken.

Dus mochten er nog mensen zijn die een leuke sport bij een gezellige vereniging zoeken kom dan eens gerust bij ons langs. 

Dan kun je zien hoe leuk en intensief korfbal bij KV Focus is.

Buiten de wedstrijden en trainingen is er bij onze club genoeg ruimte voor niet korfbal gerelateerde activiteiten. 

Het voordeel bij KV Focus is dat je eerst vier keer gratis mag meetrainen voor je besluit of je lid wilt worden. En er is geen wachtlijst zodat je gelijk in een team ingedeeld kunt worden. 


Informatie

Mocht je nu nog vragen hebben over KV Focus neem dan gerust een kijkje op onze site www.kvfocus.nl en vandaar kun je ook doorgaan naar de facebookpagina.[n]