Toertocht Luxemburg -
Etten-Leur gaat door

ETTEN-LEUR - Tourclub TC DSE gaat op zaterdag 11 september a.s. haar 2e tourtocht Luxemburg – Etten-Leur organiseren, over een afstand van 315 km.

Vorig jaar gooide Corona roet in het eten en ook dit jaar werd de tocht in 1e instantie uitgesteld, maar gaat nu toch door.

De start van deze tocht is in het mooie dorpje Vianden, van daaruit zal de tocht via Kautenbach, Wilwerwiltz, Clervaux, Vielsalm, Spa, Barchon, Maastricht, Hasselt, Turnhout naar Etten-Leur voeren.


Klimmen

Onderweg zullen er verschillende “pukkels” in de Ardennen bedwongen moeten worden, zoals de Cote de Wanne, Le Rosier, Cote de Maquisard en de Halembaye, allen bekend uit de klassieker Luik-Bastenaken-Luik, in totaal 2700 hoogtemeters.

Er zijn onderweg 3 rustplaatsen, er is een voorrijwagen, 3 motorrijders en een reparatiebus bij als begeleiding, er wordt gereden in een grote groep van maximaal 50 deelnemers en het motto is: Samen uit en samen thuis!


Inschrijven kan nog steeds!

Er zal 's morgens om 5.00 uur gestart worden en de aankomst in Etten-Leur zal omstreeks 19.30 uur zijn.

Er zijn nog plaatsen vrij, dus inschrijven kan nog steeds!


Opbrengst

Ook dit jaar zal de opbrengst van de rit weer naar een goed doel gaan, evenals vorig jaar, toen werd de opbrengst geschonken aan de Stichting NUJIJ. Voor meer informatie over deze tocht kunt u kijken op www.tourclubdse.nl of mailen naar info@tourclubdse.nl.[n]