Eindelijk weer club bridge mogelijk

ETTEN-LEUR - Het sein op groen: na 18 maanden start BC De Gong donderdag 2 september a.s. om 19.45 uur met de wekelijkse clubavond in wijkgebouw De Gong.

Het feit dat onze leden deze periode zonder veel problemen zijn doorgekomen is zeer bijzonder. Natuurlijk worden alle nog geldende Covid-maatregelen in acht genomen zoals 1,5 meter afstand, handen ontsmetten en alleen komen als je geen klachten hebt enz. In samenwerking met de voorzitter van de wijkvereniging wordt hiervoor gezorgd. Het feit dat wij elkaar weer zullen zien en gezellig kunnen bridgen maakt deze avonden waardevol.


Spelen zonder wedstrijdelement

Om na zo'n lange tijd van eventueel computerbridge en/of een enkele keer thuisbridge de spelregels en afspraken op te halen, starten we met enkele avonden spelen zonder wedstrijdelement. Daarna komt de competitie weer op gang. In september zal de cursus Bridge II gegeven worden aan leden van BC De Gong welke de eerste cursus reeds hebben gevolgd. De eerste avond zal een opfrismoment van de 1e. cursus zijn. Nu hopen dat Covid 19 geen roet meer in het eten zal strooien zodat deze competitie wel geheel gespeeld kan worden. De eerste avond wordt ook aandacht geschonken aan het feit dat BC De Gong op 20 oktober 1976 is opgericht en binnenkort 45 jaar bestaat. Gezien de omstandigheden zal hieraan geen groot feest verbonden zijn. Wij heten onze leden op 2 september van harte welkom.


Wilt u meer weten over onze club, kijk dan op www.28005.bridge.nl.[n]