Jaarlijkse driekamp bij KV Focus

ETTEN-LEUR - Komende zaterdag gaat het beginnen voor de teams van KV Focus. Dan is er de jaarlijkse driekamp waarin de verenigingen hun definitieve selectie zullen gaan bepalen. 


Om niet alle teams gelijktijdig op de velden te krijgen is er een tijdsindeling gemaakt. 's Morgens vanaf 09.00 uur wordt er begonnen met de D t/m B en vanaf 12.00 uur zijn de A's en de Senioren aan de beurt. De verenigingen die met een of meerde teams de sportieve strijd zullen aangaan zijn: Caproen, Tjoba, Swift, Zaamslag, Terda en Keep Fit. Het beloofd een spannende maar leuke dag te worden met hopelijk mooi weer. De driekamp zal 's avonds afgesloten worden met een barbecue. Deze dag organiseren is natuurlijk niet mogelijk zonder vrijwilligers. Nou is KV Focus geen grote vereniging maar ze kunnen altijd rekenen op voldoende mensen om te helpen bij een evenement. Niet allen van leden maar ook van de ouders. Zonder hun zou het niet door kunnen gaan. Alvast bedankt.

Korfbalvereniging Focus uit Etten-Leur/ Zevenbergen is een vereniging voor jong (vanaf 4 jaar) en oud. Op de eerste plaats is KV Focus natuurlijk een vereniging, waarbij de (gemengde) teamsport korfbal voorop staat. Lekker trainen en je volle inzet geven tijdens een wedstrijd, in een gezellig team. Naast het sporten staat gezelligheid en een goede sfeer ook hoog in het vaandel. Focus heeft een mooie kantine, waar jaarlijks vele activiteiten worden georganiseerd: Kaartavondjes, een playbackshow, koppelschiettoernooi, BBQ, seizoen afsluiting, alle leden, maar ook familie en vrienden van onze korfballers, zijn hierbij van harte welkom. KV Focus is met recht een sportvereniging voor het hele gezin.
KV Focus beschikt over enthousiaste trainer/coaches die, naast de sportieve prestatie, ook veel belang hechten aan het sportplezier. De selectie wordt getraind door Luc Vangeninden die zijn sporen in de korfbalwereld al heeft verdiend. We dagen iedereen uit om ook eens een keertje mee te komen doen op een van onze trainingen die gehouden worden op Dinsdag en Donderdagavond. Vanaf 18.45 uur zijn de teams dan bezig en zijn er voldoende mensen aanwezig om u ook eens de gelegenheid te geven om te ervaren hoe mooi en leuk korfbal is. Natuurlijk kunnen we net als alle andere verenigingen nieuwe leden gebruiken. Bij ons heb je het voordeel dat er geen wachtlijst is. Voor meer info over korfbal en KV Focus verwijs ik naar onze site www.kvfocus.nl of naar onze facebookpagina.[n]