Enkele leraren en assisten van TOtaal Karate Nederland.
Enkele leraren en assisten van TOtaal Karate Nederland. FOTO CON VOERMANS

Karate-do SAN organiseert open stages

ETTEN-LEUR - Karate-do SAN leraar, Hanshi Sö-gö Ryu Nederland en Con Voermans heeft diverse stage data gepland in zijn eigen ontwikkelde stijl TOtaal Karate: Sö-gö Ryu genoemd in het Japans.


TO staat voor richting, verandering. TOtaal is een hybride karate stijl waar semi en full contact elkaar kunnen vinden. TKN heeft binnen de Karate Bond Nederland (KBN) haar erkenning voor 1e DAN onder de vlag van Platform TOtaal Karate KBN. Buiten de KBN, geheel zelfstandig, timmert de TKN flink aan de weg met o.a. stages, toernooien en andere activiteiten. De stages zullen tweeledig zijn. Er zullen stages gehouden worden om het 1e DAN programma te trainen voor het KBN examen. Er zullen stages gehouden worden om verschillende DAN examens te trainen voor het Sö-gö Ryu Nederland examen. TOtaal Karate Nederland DAN examens, onder O.A.V. van de TKN, alleen erkend door de TKN.
DAN stage Sö-gö Ryu in Roosendaal is op 9, 23 september en  7, 21 oktober.

Vanaf heden is er in Etten-Leur, bootcamp en buitentraining karate voor alsnog alleen op de woensdag, maar op afspraak kan een andere dag ook gepland worden.
Info: 06-24222772.[n]