Herman van Gool en Sander Castel.
Herman van Gool en Sander Castel. FOTO KRIJN TEN HOVE

The Mayor: een unieke horeca gelegenheid op de Markt

ETTEN-LEUR - Met de opening van de The Mayor is het aanbod qua horeca in Etten-Leur verbreedt en het grote zwarte gat op de markt eindelijk weer opgevuld. Wie The Mayor bezoekt zal zien dat er een fris en uitgekiend concept is neer gezet waar meerdere aspecten uit de horeca bij elkaar komen. "We willen dat The Mayor een gelegenheid is voor iedereen."


DOOR KRIJN TEN HOVE


Met een terras voor de deur en een loungebar voor in de zaak is de toon al gezet. Een mooie classy uitstraling maakt dat je hier gezellig kan drinken en genieten van een kleine borrelkaart. Wie doorloopt naar achteren komt in een mooi en ruim opgezet restaurant waar met een gevarieerde kaart genoten kan worden van een goede maaltijd. Er is zelfs hier de gelegenheid voor privat-dinnings. Helemaal achter in het pand komt nog een familierestaurant, opening voorzien eind oktober, waar de klanten hun maaltijden zelf op de BBQ/bakplaat kunnen bereiden. Hierbij is ook een ruime speel- en loungehoek waar kinderen en jongeren zich kunnen vermaken. Sander Castel, die samen met Jeroen van den Heuvel de eigenaar is, licht de gemaakte keuzes toe: "We wilden wat unieks toevoegen aan het aanbod in Etten-Leur. Een loungebar die 's-avonds na sluitingstijd van het restaurant een gezellige club kan worden, een a la carte restaurant op niveau en een leuk gezellig familierestaurant.”

“We zijn nu, na maanden verbouwen, open en gaan in de komende weken hard aan het werk om alles goed op orde krijgen. We leggen voor ons zelf de lat hoog. Het is nu eerst zaak structureel top kwaliteit te gaan leveren op alle vlakken. Ik heb er alle vertrouwen in dat het team de kwaliteit die we nastreven ook zal halen en vasthouden. Dus we nodigen de mensen graag uit om kennis te komen maken met The Mayor." [n]