Seizoen ook bij Hockeyclub Etten-Leur van start

ETTEN-LEUR - Afgelopen week is het het hockeyseizoen bij Hockeyclub Etten-Leur weer helemaal opgestart. Nadat veel junioren- en seniorenteams al een aantal weken in training was, zijn ook de spelers en speelsters van de Jongste Jeugd met de trainingen begonnen. En afgelopen weekend hebben alle teams de eerste competitiewedstrijd gespeeld. Het was leuk om alle vrolijke en enthousiaste leden weer op de velden te zien.

Na twee seizoenen, die als gevolg van corona niet op de normale manier konden worden afgewerkt, is hiermee hopelijk een start gemaakt van een normaal hockeyseizoen. Natuurlijk gelden nog een aantal maatregelen om op de club verantwoord met de hockeysport en de gezelligheid om te gaan. Gelukkig is er buiten voldoende ruimte om hieraan invulling te geven.


Voor alle leeftijdscatergorieën geldt dat nieuwe leden ook dit seizoen van harte welkom zijn. Of je nu heel jong wil starten met hockey (vanaf 2 jaar) of op latere leeftijd de sport (opnieuw) wil oppakken, in alle gevallen kun je je bij Hockeyclub Etten-Leur aanmelden. Dit geldt ook als je één of twee keer in de week trimhockey wil spelen. Op donderdagavond en zondagochtend komt de trimgroep samen om op ontspannen wijze een partijtje te spelen. Het is niet noodzakelijk om hockeyervaring te hebben om hieraan deel te nemen. En wil je eerst een paar keer een training volgen voordat je besluit om lid te worden, ook dat is in alle leeftijdscategorieën mogelijk. Informatie over lidmaatschappen en inschrijven is te vinden op www.hcel.nl. Natuurlijk kun je ook contact opnemen met de hockeyclub via info@hcel.nl.[n]