Spiksplinternieuw theateraanbod bij De Nobelaer

ETTEN-LEUR - Cultuurcentrum De Nobelaer staat te popelen. De deuren van zowel de Grote en Kleine Zaal openen zich weer voor bezoekers en artiesten. Tot en met december staat er een uitgebreid en gevarieerd aanbod klaar voor de Etten-Leurenaar.


Zowel lokale als (inter)nationale artiesten bestijgen het podium. Van cabaret tot theaterconcerten en musicals tot jeugdvoorstellingen, er is voor ieder wat wils. 


Genieten van beste theaterconcerten
Trots is het cultuurcentrum op de internationale acts The Fortunate Sons en The Bootleg Eighties, respectievelijk uit Amerika en Engeland. De eerste brengt op vrijdag 15 oktober een ode aan Creedence Clearwater Revival, de tweede brengt op vrijdag 19 november een concert met de beste hits uit de jaren 80. Ook de liefhebbers van Elvis en Robbie Williams kunnen hun hart ophalen, want ook deze twee iconen worden in het zonnetje gezet.
Jochen Otten, Marlon Kicken, Anne Neuteboom, Kees van Amstel, Jandino, Jeroens Clan, Kiki Schippers en Zoutmus. Al deze cabaretiers maken hun opwachting. Van aanstormend talent tot gevestigde namen, één ding is zeker; dat wordt gegarandeerd lachen bij De Nobelaer aankomend theaterseizoen.


Musicaltoppers & familievoorstellingen
Ook de musicalliefhebber hoeft niet bij de pakken neer te zitten. He musicalconcert The Sound of Musicals en de alom geprezen voorstelling rockmusical Rocky Horror Show komen naar Etten-Leur op donderdag 2 december kan men deze aanschouwen. Families met kinderen vanaf 7 jaar kunnen terecht bij De Prins van Oranje met o.a. Dieuwertje Blok en Willem Junior (8+), twee energieke jeugdvoorstellingen.


Speciale tip van programmeur
Smelt, de allerlaatste voorstelling met Ernst Daniël Smid komt op donderdag 21 oktober naar Etten-Leur. De voorstelling vertelt het verhaal van twee acteurs die worstelen met hun leven, identiteit en carrière. Een kwetsbare én humoristische must-see die speciaal voor de met Parkinson gediagnostiseerde Ernst Daniël Smid is geschreven.
Ga voor meer informatie, volledige aanbod én kaarten naar:
www.denobelaer.nl[n]