Collectieve offday bij Unitas’30 JO11-2

ETTEN-LEUR - In de tweede speelronde van de competitie stonden de nummers 1 en 2 tegenover elkaar in Breda. Het weer en affiche waren al voldoende redenen om het stadion vol te laten lopen.


Jeka begon sterk aan de wedstrijd. Na tien minuten nam Unitas'30 11-2 de touwtjes in handen. Onzorgvuldigheid voor het doel voorkwam de voorsprong. Na veel druk kreeg jo11-2 een aantal corners te nemen. Helaas voor het team uit Etten-Leur zorgden deze hoekschoppen voor 0.0 gevaar. De wedstrijd draaide weer om en het was Jeka dat beter speelde en verdiend op voorsprong kwam. De gelijkmaker kwam van Coert. Na een goede voorbereiding van nieuweling Jareau kwam de bal bij Coert. Zijn eerste inzet werd gered door de keeper. De verdediger probeerde weg te werken en schoot de bal tegen Coert en de bal verdween achter de keeper. Dit was tevens ook het enige geluksmomentje voor Unitas'30 11-2. Jeka liet zien hoe je een corner wel moet nemen. 2-1. Door paniekerig voetbal en zwakke passjes was het geen verassing dat de 3-1 ook op het scorebord kwam. Na rust was het weer Unitas'30 11-2 die beter voetbalde. Jeka loerde op de counter. Topscorer Jesper had, net als het gehele team,  hun dag niet. De bal kwam steeds ongelukkig uit voor het doel en wilde er maar niet in. Door het aanvallende voetbal gaf Unitas'30 11-2 achter ook veel kansen weg. De supersnelle en technische spits van Jeka had wel zijn dag en maakte het wel af. De score liep uit naar een 6-1. Een score waar de trainer van Unitas'30 11-2 met Turkse roots al een trauma van heeft overgehouden werd op het wedstrijdformulier genoteerd.

Aanvoerder Siem op de persconferentie; "Dit mag natuurlijk niet, volgende week moeten we ons herpakken en daar gaan we hard voor trainen! Onze excuses aan de meegereisde supporters"


Start keeperstrainingen jeugd

Vanaf dinsdag 21 september worden er weer keeperstrainingen gegeven voor de jeugd. Er zal op iedere dinsdagavond in twee groepen getraind worden, t.w. eerste groep 8 t/m 13 jaar en tweede groep 14 t/m 18 jaar.

Voor de eerste groep 8 t/m 13 zullen de selectiekeep(st)ers ene week trainen en in andere week de keep(st)ers uit recreatieve teams.

De tweede groep 14 t/m 18, zowel selectie als recreatief keep(st)ers, kunnen gezamenlijk per week komen trainen. We hopen onze jeugdige keepers en keepsters weer te mogen begroeten op veld 5.[n]