Bezoekers Festival
Bezoekers Festival Foto: Diego Hoondert

Cheers To New Beers Speciaal Bier Festival

ETTEN-LEUR - Het gaat dan toch gebeuren! Op 2 oktober slaan Biergilde Cheers to New Beers en Café Zaal Roeloffs de handen ineen en organiseren dan de 4e editie van het Cheers Bierfestival, echter wel in afgeslankte vorm.


De 200 beschikbare kaarten zijn inmiddels allemaal verkocht in de voorverkoop en er zijn geen kaarten meer beschikbaar aan deur.

Het festival start om 14.00 uur en eindigt om 22.00 uur. De activiteiten zullen hoofdzakelijk buiten plaatsvinden, derhalve wordt bezoekers aangeraden om voor de zekerheid een jas of vest mee te nemen.

De organisatie volgt het beleid van de Nederlandse overheid en het RIVM, derhalve zal er een strikt deurbeleid gevoerd worden, middels Coronacheck (app en legitimatie) aan de deur. Ook is uit en opnieuw in lopen op het festivalterrein helaas niet toegestaan.

In de aanbieding hebben we 4 lokale bierbrouwertoppers, namelijk BBL, de Toekomst, Meulenend en de Dukes. Ook hebben we Wim’s “exclusiviteitenbar” en Het Bierhuis uit Breda om de bezoekers te verwennen met heerlijke bieren. Vanzelfsprekend is er ook een frisje of een wijntje te bestellen.

En natuurlijk is er aan de inwendige mens gedacht met Wim’s frietkraam en Monique´s heerlijke hapjes.

We gaan er weer een  gezellig en bruisend festival van maken! We zien er nu al naar uit om onze bezoekers weer persoonlijk te mogen ontmoeten op 2 oktober aanstaande bij Zaal-Café Roeloffs, Van Bergenplein 41 te Etten-Leur.

Namens Biergilde Cheers to New Beers wensen we onze bezoekers veel (bier)plezier! Is het dit jaar niet gelukt een kaartje te bemachtigen, niet getreurd, we komen in 2022 gewoon weer groter en beter terug! Cheers![n]

Cheers glas