Mooie winst voor KV Focus 2 in en tegen Vlissingen

ETTEN-LEUR - Afgelopen zaterdag is het wat beter gegaan bij de teams van KV Focus. Werd vorige week alles, verloren, nu waren de wedstrijden wat spannender en Focus 2 wist zelfs te winnen. 


Focus B2 moest in Klundert aantreden tegen DSO B3. Deze keer liep het een stuk beter. Ze wisten niet te winnen maar na 2 wedstrijden verlies met meer dan 25 tegendoelpunten werd het nu slecht 14-0 in het voordeel van DSO B3. Compliment voor Focus B2 dat er alles aan doet om een goede wedstrijd te laten zien en ondanks het verschil toch door blijft gaan. Dat is de juiste instelling en de resultaten gaan zeker komen. In Oud Gastel speelde Juliana B2 tegen Focus B1. Het werd een spannende wedstrijd waarbij de teams niet echt voor elkaar onder deden. Na he laatste fluitsignaal was de stand 9 – 7 in het voordeel van Juliana B2. Jammer voor Focus B1 ze waren er dichtbij. Focus A1  speelde niet tegen Scheldevogels A2. Deze wedstrijd is verplaatst naar een andere datum. In Middelharnis speelde Focus 3 tegen Good Luck 3. Zij konden niet voorkomen dat Good Luck de volle winst wist te behalen met 9 – 5. Beter ging het met Focus 2. In Vlissingen waren ze te sterk voor Seolto 4 zodat de punten mee naar Etten – Leur kwamen. De uitslag was 7-17 in het voordeel van Focus 2. Focus 1 moest naar Westmaas voor hun wedstrijd tegen Oranje Zwart/De Hoekse. Dit werd een wedstrijd op het scherpst van de snede want geen van beide teams kon een grote voorsprong nemen. Focus 1 had de op een gegeven moment de wedstrijd in handen, maar het was Oranje Zwart/De Hoekse die met 1 punt verschil de wedstrijd naar zich toe wist te trekken. Uitslag 15-14.


Programma

Zaterdag 2 Oktober

Focus B2-Good Luck B1 av10.00 uur

Focus B1-Keep Fit 70 B1 av11.15 uur

Focus A1-Keep Fit 70 A1 av12.30 uur

Focus 3-Terda 4 av12.30 uur

Focus 2-KVK 2 av14.00 uur

Focus 1-Terda 1 av15.30 uur

Woensdag 6 Oktober

Scheldevogels A2 - Focus A1 av18.30 uur.

Zoals men kan zien worden alle wedstrijden gespeeld in Etten- Leur. Ons veld is gelegen aan de Olympiade 41 en is vrijblijvend te bezoeken. De koffie staat klaar en men kan dan gelijk zien hoe mooi en spannend korfbal kan zijn. Meer weten over korfbal en KV Focus. Neem eens een kijkje op onze site www.kvfocus.nl en op onze facebookpagina. Wil je het ook eens een keer proberen, kom dan gerust langs op dinsdag of donderdag avond. Dan zijn de trainingen van de teams die beginnen om 18.30 uur.[n]