Eerste scootmobieltocht
Etten-Leur daverend succes

ETTEN-LEUR - Vrijdagmiddag 24 september konden de organisatoren Marian Roest, Simon Bomers en Herman Zonligt na afloop van de 1e scootmobieltocht rondom Etten-Leur opgelucht ademhalen. De tocht van ruim 22 kilometer met 10 ingeschreven deelnemers was zonder enig probleem of wanklank volbracht.

Hoewel het aantal van 10 niet groot lijkt zorgde het toch voor een sliert van bijna 70 meter scootmobiel+. Allen waren voor de begeleiders direct herkenbaar aan gele hesjes welke door Mobiel en Comfort beschikbaar waren gesteld en de deelnemers na afloop mee naar huis mochten nemen.


Route

De tocht ging vanuit de Kloostergaard, via Rijsbergen langs de AA of Weerijs naar Klein Zundert waar een uitgebreide broodmaaltijd werd gebruikt. Deze lunch was beschikbaar gesteld door Lindsey die vrijwillig  haar schuur had opengesteld en voor soep, diverse broodjes, eierkoeken, fruit en koffie, thee en melk had gezorgd.


Terug naar Etten-Leur

Hierna vertrok de groep via De Pannenhoef, terug naar Etten-Leur, naar de Menmoerhoeve. Hier werd de tocht ontbonden, maar onder het genot van een drankje met “iets erbij” werd door iedereen nog lang over deze ervaring nagepraat.


Mooie omgeving

Mede door het goede weer bleek eens te meer hoe ongelofelijke mooi de omgeving van Etten-Leur is en dat op basis van de Fietsknooppuntkaart van de ANWB of van Route.nl iedereen een dergelijke route kan uitzoeken en rijden.[n]