Jeugdspelers vormen een erehaag.
Jeugdspelers vormen een erehaag. FOTO PETER VAN DEN WIJNGAART

Kick-off jeugd VV Internos

ETTEN-LEUR - Afgelopen zaterdag organiseerde vv Internos de Kick-Off van het nieuwe voetbalseizoen. In het kader van 'onder ons' wilde de jeugdcommissie graag alle ouders informeren over de kaders en uitgangspunten van het jeugdplan 2021-2022.


Voor de spelers waren er leuke activiteiten georganiseerd en voor de ouders was er een informatief gedeelte met aansluitend een rondleiding binnen de vereniging. Hierbij hebben ouders kunnen zien hoe mooi en groot de accommodatie is van vv Internos met o.a. de bestuurskamer en de belijnings-robot. Daarnaast waren er allerlei festiviteiten rondom het 1e elftal en is er afgesloten met een hapje en drankje! 

Het gevoel van 'onder ons' was bij de start van het eerste elftal tegen Vrederust 1 te merken. Een aantal jeugdspelers mochten mee het veld op en andere spelers maakte een erehaag met geel-blauwe vlaggetjes. Alle aanmoedigingen tijdens de wedstrijd droegen bij aan een welverdiende de overwinning van Internos 1. 

De nieuwe jeugdcommissie bedankt alle spelers en ouders voor hun aanwezigheid. Verenigen doe je niet alleen!

Als ouders/verzorgers of belangstellende vragen hebben over de jeugd en of de jeugdcommissie van vv Internos kan er contact opgenomen worden met coordinatiejeugd@vvinternos.nl zijn er vragen over aanmeldingen of proeftrainingen kan er contact opgenomen worden met jeugdzaken@vvinternos.nl Internos moeizaam naar overwinning De relatief goede voorbereiding had wel wat verwachtingen gekweekt bij Internos. 

De eerste wedstrijd thuis tegen Vrederust ging moest er flink gewerkt worden voor de overwinning. Vrederust nam een voorsprong door een penalty te benutten. Internos kwam pas ver in de eerste helft gelijk omdat een vrije trap met hands werd onderbroken. Dit keer was het Danny Poppelaars die de keeper wist te verschalken. In de tweede helft was Internos de bovenliggende partij maar doelpunten vielen maar niet. De laatste 20 minuten moest Vrederust met 10 man afmaken. Dat brak ze toch op, na een pas op Danny Poppelaars wist Marco Mohammadi van dichtbij de winnende in te tikken. Zo bleven in ieder geval de 3 punten bij Internos. 

Volgende week mag Internos weer naar Alliance waar het vorige week nog speelde voor de beker. En wel won maar bepaald niet makkelijk. Een gewaarschuwd team telt voor twee.[n]