Oproep Leukste Kinderkoor van West-Brabant op Instagram
Oproep Leukste Kinderkoor van West-Brabant op Instagram Foto: Rachel Traets

Nieuw kinderkoor West-Brabant zoekt leden

BERGEN OP ZOOM - Eigentijdse, moderne liedjes met toffe videoclips! Coole dansjes en samen échte fotoshoots doen! Klinkt niet als een stoffig kinderkoor toch? Klopt, dat is het ook niet!


Met hits als 'Op een onbewoond eiland' en 'Zij aan zij' bewijst het bekendste kinderkoor van Nederland dat kinderkoren al lang niet meer saai hoeven te zijn! 

Maar waarom is er dan in de regio West-Brabant nog steeds geen hip, eigentijds kinderkoor dat bewijst dat je dit ook op een toegankelijke manier kan doen? Tot nu!


Nieuwe, superleuke kinderkoor

Voor dit nieuwe, superleuke kinderkoor zijn we op zoek naar kinderen die het leuk vinden om te zingen en dansen, samen in videoclips van hun eigen liedjes te spelen en uiteindelijk ook op te treden. 

Onder leiding van een team jonge, gemotiveerde docenten gaan de kinderen zich individueel, maar vooral als groep ontwikkelen tot een kinderkoor waarbij samen plezier hebben en muziek maken centraal staat!


Kom auditie doen

Is uw kind de hele dag (misschien soms tot vervelens toe) aan het zingen en dansen? En is hij/zij tussen de 7 en 12 jaar oud? 

Kom dan auditie doen voor het leukste Kinderkoor van West-Brabant! Deze audities vinden plaats op 2 oktober 2021 in Bergen op Zoom. 


Informatie

Meer informatie over het kinderkoor en aanmelden vind je op www.soundhouseacademy.nl/auditie.[n]