Twee ijsberen in security outfits heten de klanten welkom op het VriesVerstival.
Twee ijsberen in security outfits heten de klanten welkom op het VriesVerstival. FOTO AH POLLEMANS

Nominatie AH Pollemans: 'VriesVers Winkel van het Jaar 2021'

ETTEN-LEUR - Vanaf 1 september 2021 ging het VriesVerstival van start. Supermarkten streden in de maand september om de titel ‘VriesVers Winkel van het Jaar 2021’. Tegelijkertijd was de verkiezing VriesVers Product van het Jaar A-merk 2021.


Tijdens het VriesVerstival stond de (diep)vriesversafdeling een aantal weken in de spotlights bij de deelnemende winkels. De consument kon stemmen op twee onderdelen: 1. De verkiezing van VriesVers Winkel van het Jaar 2021; 2. De verkiezing van VriesVers Product van het Jaar 2021 A-merk. De deelnemende Huismerken werden beoordeeld door een vakjury. AH Pollemans heeft van het VriesVerstival het eerste ‘Indoor Festival’ van dit jaar gemaakt. Klanten werden in de actiestraat ontvangen door 2 levensgrote ijsberen in security outfits die de klanten welkom heetten op de VriesVerstival! Deze ijsberen wezen de klanten vervolgens door naar de mailstage waar DJ Polly de sterren van de hemel draaide op de diepvriesafdeling. Met name jong, maar ook zeker oud heeft hier de voetjes van de vloer gedanst!
De diepvriesafdeling was aangekleed met enorme spiegelballen en hiermee omgetoverd tot een sfeervol festival!


'Klanten hebben in groten getale gestemd'


Onze klanten hebben in groten getale gestemd op de diepvriesafdeling van AH Pollemans. Daarnaast zijn we bezocht door een smartspotter en hiermee beland tot de beste 5 van Nederland. Vervolgens zijn we beoordeeld door Mystery Shoppers en heeft de jury besloten dat we bij de beste 3 zitten. Op 14 oktober strijden we tijdens de finale in het Willem II stadion voor de 1ste plaats! Fingers crossed en we hopen op de 1ste plaats![n]