Alleen winst voor Focus 3

ETTEN-LEUR - Het was wederom een weekend waarin bleek dat de teams van KV Focus te kort kwamen. Alleen Focus 3 wist de volle winst te behalen. 


De wedstrijd van Focus 2 ging door omstandigheden niet door en zal ingehaald worden op dinsdag 12 oktober. Ontzettend moeilijk zijn de wedstrijden voor de B2 van Focus. Ze doen ontzettend hun best maar tegen het sterke Good Luck B1 kwamen ze er echt niet aan te pas en verloren dan ook kansloos met 0-36. Toch complimenten voor hun doorzettingsvermogen en inzet. Focus B1 speelde in Etten-Leur tegen Keep Fit 70 B1. In het begin konden ze het nog een beetje bijbenen maar ze verloren toch met 6-11. Ook Focus A1 moest zijn meerdere erkennen en wel in Keep Fit 70 A1. Het was allemaal net niet en toen de scheidsrechter voor het einde stond de stand 10-14 op het bord. Zodoende gingen ook deze punten mee naar Roosendaal. Dan de enigste winstpartij van afgelopen Zaterdag. Focus 3 speelde tegen Terda 3 en was duidelijk te sterk voor het team uit Breda. Al snel bleek dat Focus 3 in ieder geval deze punten in Etten-Leur wilde houden. Het stond al snel 4-0 voordat Terda iets terug kon doen. Bij de rust was de voorsprong van Focus al opgelopen tot 9-1. In de 2e helft veranderde er niets aan het spelbeeld. Focus 3 ging gewoon door met hun eigen spel en wisten zo de wedstrijd verdiend te winnen. De uitslag was opgelopen naar 15-3. Doelpunten van Focus 3 kwamen van: Sven viermaal, Jochem driemaal, Sanne en Max elk tweemaal en Sonja, Sabina en Debbie elk eenmaal. Als laatste Focus 1. Die moest aantreden tegen het niet te voorspellen Terda 1 uit Breda. Wat ze ook probeerde het lukte gewoon niet. Beide teams wisten niet echt tot scoren te komen. Met een verschil van 2 punten 7-9 ging de winst naar Terda 1. Dus weer net niet voor Focus 1. Hopen maar dat het komende zaterdag beter zal gaan. 


Programma zaterdag 9 oktober

DSO(K)B2-Focus B1  av10.00 uur

ONDO(M) 5-Focus 2 av10.30 uur

Juliana A1-Focus A1 av12.30 uur

Volharding B1-Focus B2 av13.00 uur

SKV 1-Focus 1 av15.30 uur

Dinsdag 12 oktober

Focus 2-KvK 2 av20.00 uur


Informatie

Ons veld is gelegen aan de Olympiade 41 en vrij toegankelijk. Voor meer info over KV Focus verwijs ik naar onze site www.kvfocus.nl en onze facebook pagina.[n]