Door de prachtige omgeving van De Pannenhoef werd een huifkartocht gehouden.
Door de prachtige omgeving van De Pannenhoef werd een huifkartocht gehouden. FOTO J. ENGBERS-VAN DEN HURK

Geslaagde huifkartocht Oecumenisch Inloophuis

ETTEN-LEUR - 20 oktober 2020 zou er feest gevierd worden omdat het oecumenisch inloophuis 30 jaar bestaat. Jammer genoeg gooide de wereldwijde Corona-epidemie roet in het eten. Onze plannen voor het 30-jarig bestaan verdwenen in de koelkast, maar ook werden de locaties de Vleer en de Linde gesloten, niet alleen voor ons, ook voor iedereen die gebruik wilde maken van deze locaties.


Geen kopjes koffie of thee meer, geen diamondpainting, geen kaarten maken, geen kranten meer lezen, maar vooral het onderlinge contact werd gemist. De inlopers zelf kwamen in deze tijd toch bij elkaar, met alle regels in het achterhoofd werden afspraken thuis gemaakt. Maar wat in het vat zit verzuurt niet, afgelopen 9 september was er een uitstapje. Bij de Linde werd verzameld en met diverse auto’s  werd naar de Menmoerhoeve gereden. Koffie met gebak, een fijne plek onder de grote plataan aan de ronde tafel, een wandeling door de omgeving door de kas en de prachtige bloementuin.

Na een heerlijke lunch was er een huifkartocht door de prachtige omgeving van de Pannenhoef. Na anderhalf uur nog een drankje en voldaan naar huis, een geslaagde zonnige dag. 

Wilt u ook eens een kijkje nemen in het Inloophuis?

U kunt op dinsdagmorgen van half 10 tot half 12 terecht in de Brede School De Vleer en op donderdagmorgen in buurthuis De Linde, voor een kopje koffie of thee, een spelletje of een praatje.[n]