Peuters zijn flink actief in de Voetbalspeeltuin.
Peuters zijn flink actief in de Voetbalspeeltuin. FOTO PETER V.D. WIJNGAART

Bootcamp voor jeugd Internos

ETTEN-LEUR - Het is weer zover, we gaan eindelijk weer een activiteit organiseren voor de jeugd. Voor alle leden van JO7 tot en met JO09 en alle leden van JO11 tot en met JO15 zal er op 22 oktober een Bootcamp worden georganiseerd. Beide groepen verzamelen voor de kantine bij Internos. De aanvangstijd voor JO7-JO9 is 17:00u en de aanvangstijd voor JO11-JO17 is 18:30u. Na de bootcamp kunnen jullie nog wat lekkers eten in de kantine bij Internos. 


We willen graag weer van te voren weten hoeveel jeugd we kunnen verwachten. Daarom heeft de activiteiten commissie een aanmeldformulier geactiveerd op de website; https://www.vvinternos.nl/bootcamp-22-oktober-2021. Gelieve via dit formulier voor 18 oktober aan te melden als je mee wilt doen met deze Bootcamp. Bij correcte aanmelding ontvang je een bevestigingsmail.


Zaterdagochtend voetbalspeeltuin
De Voetbalspeeltuin laat op een speelse en enthousiaste manier peuters in de leeftijd van 2-4 kennis maken met het voetbalspel. Ze leren met een bal om te gaan, mogen een tenue aan van hun favoriete speler en maken nieuwe vriendschappen. De voetbalspeeltuin is gratis en peuters zijn welkom met hun ouders en/of grootouders om mee te komen doen. Het is een genot om te zien hoeveel plezier deze kleintjes met het voetbalspel hebben! In de pauze wordt gezorgd voor een lekker bekertje ranja. De Voetbalspeeltuin is op zaterdagochtend van 09.30 - 10.30 uur, veld 1. En wordt georganiseerd door Tom Stap, Tim Vierhout, en Joep van Hassel. Zij zijn op zaterdagochtend ook aanwezig.


Internos wint competitie wedstrijd
Alweer in Roosendaal tegen Alliance afgelopen zaterdag. Het duurde ruim 20 minuten voordat het betere spel ook werd beloond met doelpunten. Sven van Zwam opende de score en het 2e doelpunt kwam kort daarna van de voet van Jaye Musters. Tevreden zakte Internos een beetje in. Vlak voor rust werd er aan de deur geklopt door Alliance dat fraai een vrije trap in knalde. En zo'n 5 minuten na rust maakte Alliance zelfs de gelikmaker. Internos echter beter en kwam al gauw weer op voorsprong door Marco Mohammadi. Vervolgens maakte Internos het af. Eerst Morris Meesters en daarna Marco Mohammadi, weer zorgden voor een 2-5 overwinning. Zaterdag 9 oktober thuis tegen DOSKO, hopelijk verloopt die wedstrijd rustiger en sportiever dan de laatste twee ontmoetingen tussen beide teams.[n]