Stichting Oude Stijl Jazz
Etten-Leur

ETTEN-LEUR - Op zondag 17 oktober vindt het tweede concert van het nieuwe seizoen weer plaats. Vanaf 25 september zijn de regels t.a.v. corona gelukkig weer versoepeld, zodat de zaal weer ouderwets vol mag omdat het een geplaceerd concert betreft.


Volgens de huidige regels moet de Stichting nog wel een coronacheque doen bij binnenkomst, maar dat is waarschijnlijk geen probleem voor onze bezoekers. Ondanks het feit dat het aantal bezoekers niet meer beperkt is, vraagt de Stichting toch te willen inschrijven, om een overzicht te krijgen van het aantal te verwachten bezoekers, dus niet om beperkingen op te leggen. Inschrijven kan heel gemakkelijk op de website van de Stichting: www.jazzettenleur.nl. Mocht u niet in het bezit zijn van een computer mag men ook telefonisch contact opnemen met 0630956002.

Te gast is deze maand een oude bekende van De Stichting: Sin City Seven.

Sin City Seven Jazzband heeft haar naam met een knipoog ontleend aan het “zondige” New Orleans, waar in de Twenties van de vorige eeuw de klassieke jazz schitterde en waar grote namen geboren werden. In New Orleans, de bakermat van deze jazzklanken, werd deze muziek vertolkt door o.a. “vaganten”, “speellieden”, “heidenen” en “zwarten” , zoals men in het algemeen oneerbiedig de muzikanten betitelde.

Voor een New Orleans “jazzbeleving” hoef je écht niet naar Amerika af te reizen...! De Sin City Seven Jazzband brengt de traditionele New Orleans jazz gewoon met zich mee en belooft dat als vanzelf “de voetjes van de vloer” zullen gaan.

En... de muzikanten komen gewóón uit Breda en omgeving!


Bezetting:

Klarinet/Saxen Pieter Smith

Trombone: Yge Loomans 

Cornet: Werner van Loon 

Tuba: Eric van Overbeek 

Piano: Rob Roldaan 

Banjo: Bart Schuurmans 

Slagwerk: Ger Visschers

Zang: Nicole Willemsen


Zoals u van de Stichting gewend bent vindt het concert weer plaats in De Linden, Lambertusstraat 7 in Etten-Leur. De toegangsprijs is nog steeds 2,50 Euro. Aanvang 14.00 uur.

De Stichting is zeer verheugd dat wij weer iedereen mogen ontvangen en hoopt dan ook op een volle zaal. Iedereen is weer van harte welkom op deze gezellige en ongedwongen middag oude stijl jazz.[n]