Woensdag 13 oktober

Bingo Centrum West

20:00 | Wijkgebouw D'n Drempel

Woensdag 13 oktober om 20.00 uur organiseert wijkvereniging Centrum West weer een bingoavond in Den Drempel, Papenstraat 47. Zaal open om 19.00 uur. Denkt u aan de corona app of een corona vaccinatiepas! Wij heten u weer als vanouds van harte welkom.

 

Zaterdag 16 oktober

Het verhaal achterbiologische melk

13:30 | Hillekens Hoeve

Wanneer is melk biologisch? Wat is het verschil met ‘gewone’ zuivel? En wat is het voordeel van biologisch voor natuur en milieu? Je komt het te weten tijdens een bedrijfsbezoek aan de Hillekens Hoeve in Etten-Leur op zaterdag 16 oktober!Je ziet ze wel staan in de supermarkt, de biologische pakken melk. Maar wat is biologisch nu precies? Hoe herken je biologische zuivelproducten als melk, yoghurt en kaas? En wat levert biologisch op voor natuur, milieu, dierenwelzijn, landschap en leefomgeving? Iemand die dit bij uitstek kan uitleggen is de Etten-Leurse biologisch melkveehouder Jack Verhulst, die sinds 20217 bio-boer is. Bij alles wat ze doen, heeft Jack Verhulst respect voor de natuur en sluit hij zoveel mogelijk aan bij de natuurlijke processen.De excursie (13.30-16.00 uur) bestaat uit een informatieve rondleiding. Aanmelden: Brabantsemilieufederatie.nl


 

Zaterdag 23 oktober

Weer bingo’s bij de Eendracht

20:00 | PV de Eendracht

Met de versoepelingen van de coronamaatregelen per 25 september kunnen we eindelijk weer activiteiten organiseren in ons lokaal, aan de Concordialaan 208, 4871 ZD Etten-Leur. Vanaf zaterdag 23 oktober willen wij weer gaan starten met het organiseren van bingoavonden. Wij moeten wel rekening houden met de afspraken die ook voor sportkantines gelden. Belangrijke afspraak is dat we bezoekers van ons lokaal voor een activiteit moeten vragen naar coronatoegangsbewijs via de Coronacheck app of de QR code op papier. Incl. legitimatiebewijs. Zaterdag 23 oktober start de eerste bingo avond, de zaal gaat iets later open dan normaal. Vanaf 19:00u en om 20:00u start de bingo. Bent u ook weer toe aan een gezellige bingo avond dan hopen wij u weer allemaal van harte welkom te heten. Als alles goed verloopt en het kabinet het toelaat dan zijn de volgende datums: Zaterdag: 20 november, 18 december, 8 januari, 29 januari, 19 februari en 12 maart.