Goed weekend voor
KV Focus

ETTEN-LEUR - KV Focus kan terug kijken op een geslaagd weekend. Vooral wat betreft de senioren en het juniorenteam. Omdat alle wedstrijden thuis gespeeld werden heerste er een gezellige sfeer in en rond het veld.


Alle Focus B2 dat toch steeds beter gaat draaien had het ontzettend moeilijk. Tegen DSO B3 deden ze wat ze konden maar wisten te voorkomen dat de wedstrijd met 1-18 verloren ging. En toch geven ze niet op en we weten zeker dat de resultaten er gaan komen. Focus B1 moest aantreden tegen Juliana B2 en het werd een spannende strijd. Beide teams waren aan elkaar gewaagd. Maar toch was het Juliana B2 dat de wedstrijd winnend wist af te sluiten met 6-8. Focus A1 mocht spelen tegen Scheldevogels A2. Werd de eerste wedstrijd tegen de ploeg uit Bergen op Zoom ruim verloren, was het deze keer andersom. Nu was Focus A1 te sterk en na het laatste fluitsignaal was de eindstand 10-5 .En dan Focus 3. Die kreeg de koploper Good Luck 3 op bezoek. In deze wedstrijd kon je helemaal niet voorzien wat de eindstand zou worden. Spanning en sensatie maar Focus 3 zorgde ervoor dat Good Luck met een nederlaag naar Middelharnis terug kon. De uitslag was 7-6 in het voordeel van Focus 3 wat een prima resultaat genoemd mag worden. Ook Focus 2 was veel te sterk voor hun tegenstander  Seolto 4. Het was een ongelijke strijd die met een groot verschil gewonnen werd door Focus 2 met 15-2.  En als laatste het vlaggenschip KV Focus1.  Na een moeizaam begin van de competitie beginnen ze hun draai te vinden en gaan ze steeds beter spelen. Ditmaal tegen Voltreffers 1 uit Oosterhout . Het samenspel gaat steeds beter maar ook het afwerken van de verkregen kansen. Tel daarbij op een sterke verdediging dan kom je uit op een gewonnen wedstrijd met een eindstand van 17-8.


Focus 1
Het komende weekend zijn er geen wedstrijden. Alleen Focus 1 speelt op Zaterdag 30 Oktober nog een wedstrijd . Dan komen ze in Etten - Leur uit tegen het sterke Volharding/Emergo 1. De aanvang is 15.30 uur en er wordt gespeeld op het veld gelegen aan de Olympiade 41 dus kom het team aanmoedigen in hun sportieve strijd. Dan kunnen de teams van KV Focus zich langzaam gaan voorbereiden op de komende zaalcompetitie. De trainingstijden zullen binnenkort bekendgemaakt worden.
Voor meer info www.kvfocus.nl[n]