Een tevreden klant
Een tevreden klant Foto: Vera van den Bemt

Iedereen welkom in Repair Café en computerinloop

ETTEN-LEUR - Op zaterdag 30 oktober, tussen 12.00 en 16.00 uur, is er weer Repair Café in wijkgebouw de Gong.


Er staan vrijwilligers/deskundigen klaar om u te ontvangen met vragen over reparatie van kleding, elektrische apparaten, speelgoed, kleine meubelen en fietsen. Voor een fietsreparatie kunt u zich eerst binnen melden. De fiets kan vervolgens via de zijkant van het gebouw naar binnen gereden worden.


Computerinloop en Repair Café

Wat veel mensen nog niet weten is, dat het ‘Digitaal Café’ is opgegaan in het Repair Café. Er zijn elke Repair middag drie tot vier medewerkers aanwezig die u kunnen helpen met allerlei vragen over digitale apparatuur. U kunt niet alleen terecht voor eventuele reparaties, maar ook met vragen over het gebruik van uw tablet, laptop of telefoon.

Het is fijn als u tijdens het onderzoek en repareren van uw apparaat aanwezig bent. Uw informatie is belangrijk om samen de oorzaak van het probleem vast te stellen.


Iedereen welkom

We merken dat het aan het begin van de middag vaak druk is. Rond 14.00 uur wordt het meestal rustiger.

Kom liever niet tegen sluitingstijd: dan loopt u kans dat we u teleur moeten stellen. Iedereen is welkom in het Repair Café.

Als u gebruik wilt maken van de bar voor een kopje koffie of thee, of iets anders, wordt u gevraagd uw coronacheck app te laten zien.


Informatie

Plaats: wijkgebouw de Gong, Trompetlaan 42, Etten-Leur (bij de Lidl)

Datum: zaterdag 30 oktober

Tijd: 12.00 tot 16.00 uur.[n]