Jubileumdag 2021
Jubileumdag 2021 Foto: Harm Knoops

Kerkzwervers bezingen de liefde

ETTEN-LEUR - Aanstaande zondag om 11 uur zingen de Kerkzwervers sinds een lange tijd weer in de Lambertuskerk. Het thema van deze viering is de liefde. Wat is mooier dan over liefde te zingen en vele nummers in het koorrepertoire sluiten hierbij naadloos aan. 


Als hoogtepunt wordt het prachtige lied Perfect van Ed Sheran gezongen. Deze viering wordt voorgegaan door pastoraal werkster Mariella Bossers. Je vindt bij deze viering een stukje bezinning in het samenspel van tekst en muziek. Een mooie start van de zondag. 


Jubileumjaar 45+ 

De Kerkzwervers hebben dit seizoen nog een jubileum in te halen en daar zijn ze goed mee begonnen. Het koor maakte een start in september met het succesvolle optreden bij STEP, After Summer Party, in het Oderkerkpark. Hierna volgde nog een heerlijke jubileumfeestdag en een leerzame en gezellige workshop voor de koorleden. 


Vooruit kijken

Nu gaan ze vooruit kijken naar Kerst. Dit wordt weer een geweldige uitdaging waarin vele optredens op het programma staan. Zo zullen er twee kerstconcerten geven worden in de Baai waarvan één in samenwerking met het Princenhage’s mannenkoor. Ook zullen de Kerkzwervers weer, als de corona-perikelen het toelaten, acte de présence geven op kerstavond in Kloostergaard. Het slotakkoord van Kerst zal klinken op kerstavond om 21.00 uur in de Lambertuskerk. Nadere informatie over de bijzondere kerstconcerten volgt nog, zodat iedereen de kans krijgt om hierbij aanwezig te zijn.[n]