Successen voor leden Road-
runners Etten-Leur

ETTEN-LEUR - Zondag 24 oktober was een atletiekdag met mooie resultaten voor leden van Road Runners Etten-Leur. In Rotterdam verbeterde Stefan Jorissen zijn tijd op de klassieke afstand van 42,195 km en in Rucphen bij de 10 van AVR werden ook podiumplaatsen behaald.

In een bijna vlak gelopen wedstrijd finishte Stefan in de bruto tijd van 3.17.40 (netto 3.16.16) en legde daarmee beslag op plaats 1282 van de 10.870 geĆ«indigde deelnemers.

Stefan verbeterde zijn persoonlijke beste tijd

In de leeftijdscategorie M40 behaalde hij plaats 227 van de 1297 finishers. Met deze tijd verbeterde hij zijn persoonlijke beste tijd op de hele marathon. Proficiat Stefan met dit mooie resultaat.

In Rucphen kwamen de deelnemende RoadRunners ook tot mooie prestaties. Op de (voor AVR nieuwe) afstand van 4 EM behaalde Birgit Voorn een prima 3e plaats met een tijd van 27.12. Corina van Koulil legde beslag op de 4e plaats in  29.15 en Ron van der Veen werd 10 in 29.14.

De 10 km afstand leverde in de categorie M55 een fraaie 2e plaats op voor Ad van Beek. Hij finishte na 36.38. In dezelfde leeftijscategorie werd Marco Genefaas 7e in 44.03. Bij de Senioren was er een 4e plaats voor Thijs Staps in 37.17, een handvol seconden later werd Thomas Crul 5e in 37.24.[n]