Ja Zuster, Nee Zuster! door Tejatergroep Snippers

ZEVENBERGEN - Na twee jaar van gedwongen afwezigheid pakt Tejatergroep Snippers uit Zevenbergen in november 2021 de draad weer op met het vrolijke stuk uit de jaren zestig ‘Ja Zuster Nee Zuster’, geschreven door Annie M.G. Schmidt en Harrie Bannink. De lotgevallen van de bewoners van Rusthuis Klivia, die het regelmatig aan de stok krijgen met de eigenaar van het pand buurman Boordevol, zorgen voor hilarische ontwikkelingen.


Het stuk dat door Tejatergroep Snippers op 6, 7, 13 en 14 november op de planken wordt gebracht, gaat over de lotgevallen van de bewoners van Rusthuis Klivia. 

Het 'Rusthuis vol herrie' wordt bewoond door mensen van allerlei pluimage die elkaar vooral in hun waarde laten en die van zuster Klivia de ruimte krijgen om volledig zichzelf te zijn. De ingenieur voert allerlei proeven uit in de kelder die altijd mislukken, Bobbie spaart plaatjes, Tinus punnikt de hele dag, Trees is de hele dag aan de poets en Jet is Jet! Niet zelden gaat dit gepaard met herrie, rook en ontploffingen waarbij de nodige schade aan het pand wordt aangericht. Dit tot grote ergernis van buurman Boordevol die alles in het werk stelt om zuster Klivia en haar bewoners op alle mogelijke manieren uit het huis te krijgen.

Zorgeloos theater

Een avondje zorgeloos theater waar iedereen na zo’n lange tijd wel weer eens aan toe is. 

De overbekende liedjes zoals: Ja zuster, Nee zuster; Mijn opa, mijn opa; De kat van ome Willem; We hebben een plan; De Twips; Stroei Voei en Duifies zullen op deze avond allemaal de revue passeren onder begeleiding van live muziek! Natuurlijk kunnen al deze nummers worden meegezongen, het refrein van de meeste liedjes zullen voor het publiek worden geprojecteerd op een scherm. Een avondje vol plezier en vrolijkheid!


Informatie

Voorstellingen: Zaterdag 6 en 13 november en zondag 7 en 14 november
Aanvangstijden: Zaterdagavond om 20:00 uur en zondagmiddag om 15:00 uur
Zaal open: 45 minuten voor aanvang voorstelling
Locatie: Theaterzaal De Vlakte, IJshof 1, 4761 BE Zevenbergen (Bij hotel De Borgh)
Regie: Corné Bouwmeester


Kaartverkoop

www.snippersonline.nl; Arno's jeans & casual wear, Ambachtsgang 6, Zevenbergen;  Receptie Hotel De Borgh, IJshof 1, Zevenbergen.[n]