'Okdanog' oonder leiding van Theo Wouters (tweede van rechts) in december 2019.
'Okdanog' oonder leiding van Theo Wouters (tweede van rechts) in december 2019. FOTO REIN NUITEN

Volop ambiance bij Wijkbelang Centrum-Oost

Bingo

Zaterdag 13 november organiseren we de maandelijkse bingo voor volwassenen. Vooraf inschrijven is niet meer noodzakelijk en eenieder is dus welkom. Wel wordt er gescand op geldige QR-code. Met een goede QR-code is er vrije toegang. Zonder (goede) QR-code is een mondkapje verplicht bij binnenkomst en bij alle verplaatsingen in het gebouw. Volg altijd de instructies van de medewerkers van De Linde op, waarvoor alvast onze dank. Vanaf ca. 18.45 uur gaan de deuren van De Linde open en omstreeks 19.30 uur wordt gestart met de eerste ronde. De vrijwilligers van Wijkbelang Centrum-Oost hebben een goed gevulde prijzentafel met mooie en vooral ook nuttige prijzen. Je wordt tijdens de 2 pauzes getrakteerd op een lekkere snack. Omstreeks 22.00 uur is het tijd voor de laatste (super)ronde, zodat tegen 22.30 uur kan worden afgesloten. Inloopmiddag. 


Inloopmiddag

Zondag 14 november hebben we de inmiddels bekende gezellige inloopmiddag. (COVID-regels zoals hiervoor vermeld). Jong en oud zij n dan van harte welkom in wijkgebouw De Linde vanaf 14.00 uur tot 17.00 uur (Zaal open vanaf 13.30 uur). De toegang is gratis en bij binnenkomst wordt je een kopje koffie/ thee aangeboden. 

De muziek wordt dit keer verzorgd door het combo 'Okdanog' o.l.v. Theo Wouters. Het combo is samengesteld uit zeer ervaren muzikanten. Theo Wouters op piano, Ad Gobbens op vibrafoon, Jaap Soethoud contrabas, Ed Landman drums met zang van Brigitte Donkers. Gespeeld wordt vooral relaxte, gezellige jazzy muziek uit de jaren 60-80. Als 'special guest' treedt op Peter van den Bosch, bekend ook van Cabaret op Zolder. 

Om de middag helemaal verrassend te maken heeft Theo Wouters ook nog zijn zanggroep 'Odi' uitgenodigd. Al met al staan deze muzikanten garant voor een sprankelende zondagmiddag. 

Het doel van de inloopmiddagen is, naast genieten van de muziek, om in een ongedwongen sfeer met elkaar eens nader kennis te maken. Dat alles gericht op het bevorderen van de saamhorigheid in deze mooie levendige wijk van Etten-Leur. Tot ziens dus zondag 14 november in De Linde. 'Muziek voor iedereen in De Linde, daar wordt je vrolijk van'![n]