Het team vooraf aan de Roparun 2021.
Het team vooraf aan de Roparun 2021. Foto: Roparunteam Go4Life

Roparunteam Etten-Leur zoekt enthousiaste nieuwe leden

Door: Advertorial Algemeen

ETTEN-LEUR - Roparunteam Go4Life uit Etten-Leur is weer op zoek naar enthousiaste en sportieve mensen die het team willen versterken. Samen met het team zamel je geld in voor het goede doel, het aangenaam maken van de laatste dagen van palliatieve patiënten. 

Team Go4Life zet zich met name in voor hospice Marianahof in Etten-Leur. Als kers op de taart doe je mee aan de Roparun, de jaarlijkse estafetteloop van Parijs naar Rotterdam. Wil jij je inzetten voor het goede doel en durf je de sportieve uitdaging aan? Meld je aan!

Over team Go4Life

Roparunteam Swietelsky Go4Life zamelt het hele jaar geld in met het organiseren van verschillende activiteiten. Zo is er de jaarlijkse lotenverkoop, de Fotochallenge, de mini-Roparun, de Koningsmarkt en de fietstocht. Alle teamleden zetten hier samen de schouders onder, om zo elk jaar weer voor het beste resultaat te zorgen. De opbrengst van 2021 was € 20.265 euro.

Als tegenprestatie doet het team elk jaar met Pinksteren mee aan de Roparun, de jaarlijkse estafetteloop van Parijs naar Rotterdam. Het totale team voor de Roparun bestaat uit 8 lopers, 4 fietsers, 3 fysio’s/masseurs, 6 chauffeurs en navigators, en 3 cateraars. Op dit moment zijn er vacatures voor fysio/masseur, chauffeur en cateraar.

Kom er gezellig bij

Wil jij je inzetten voor het goede doel, en daarbij een heel leuk, vermoeiend maar sportief en bevredigend Pinksterweekend meemaken? Ga naar www.go4life.nl of meld je meteen aan de bij de secretaris, via info@team248go4life.nl. Je krijgt dan alles te horen over onderdeel zijn van dit leuke en gezellige team. Ben je nog niet zo zeker over de Roparun? Je kunt dan aan het team bijdragen als lid van de Actieve Ondersteuningsgroep.