Spannend aan kop in de
regio-koersbalcompetitie

ETTEN-LEUR - Het is spannend in de regio koersbalcompetitie. De vierde ronde is gespeeld en er staan vier teams  aan de leiding met vier punt. Alleen het saldo geeft de plaatsen waar. 


Wuustwezel blijft het voortreffelijk doen, ondanks de eerste deelname staan ze hun mannetje wel. De wedstrijd op een gezellige middag werd uit tegen Sprundel gewonnen met 115-106. Martha van Beers van Wuustwezel scoorde in deze wedstrijd het beste met 20 punten. De vertegenwoordigster van Wuustwezel is blij met dit resultaat. "Voor ons is het een middagje uit en zijn blij dat we deze stap gezet hebben". 

Klein Zundert herstelt zich goed na een slechte start. Thuis tegen Liesbos werd de uitslag 134-85. Liesbos was niet tevreden maar wil toch goed blijven presteren. Hoogste score ging naar Jos Snepvangers van Klein Zundert met 29 punten. 


Wedstrijd afgelast

De wedstrijd Prinsenbeek- Centrum-Zuid werd afgelast i.v.m. corona besmettingen bij Centrum-Zuid. Ze namen geen risico om af te reizen, in goed overleg werd de wedstrijd uitgesteld.


'Voor ons is het een middagje uit'


Stand

Centrum-zuid 3-4punten score 357; 2. Wuustwezel 4-4punten score 430; 3. Liesbos 4-4punten score 424; 4. Sprundel 4-4 punten score 422; 5. Klein-Zundert 4-4pnten score 413; 6. Prinsenbeek 3-2punten score 307.[n]