Marathon Brabant zoekt nieuw bestuurslid

ETTEN-LEUR - Stichting Marathon Brabant organiseert elk jaar op de laatste zondag van oktober een groots hardloopfeest in Etten-Leur. Hier komen jaarlijks duizenden sportieve deelnemers en fanatieke supporters op af.


Maar zonder een bestuurslid voor wedstrijdorganisatie (vrijwilliger) kan dit evenement niet veilig en verantwoord georganiseerd worden. Kom jij Marathon Brabant versterken, zodat de organisatie door kan gaan?


We hebben mensen zoals jij nodig
Je belangrijkste werkzaamheden zijn het coördineren van diverse zaken die nodig zijn voor het evenement (30 oktober 2022). Dit doe je in overleg met de huidige bestuursleden en werkgroepleden. Je hoeft dus niet alles zelf te regelen. Alle werkzaamheden zijn bewust in te behappen werkbare onderdelen verdeeld. Draaiboeken liggen klaar.

Je belangrijkste vaardigheden zijn goed coördineren en aansturen en je bent besluitvaardig en oplossingsgericht. De gemiddelde tijdsbelasting is ongeveer 1 tot 2 uur per week. Er is iets meer inzet nodig in de laatste weken voor het evenement (september-oktober).


Kom ons versterken!
Je komt terecht in een groep (ervaren) vrijwilligers die zich met veel liefde voor de hardloopsport inzetten. Samen werken we door het jaar hard aan de organisatie, maar we houden net zo goed van gezelligheid en ontspanning.

Heb jij zin om samen met ons de schouders eronder te zetten, zodat dit prachtige evenement door kan blijven gaan?
Stuur dan vóór 6 december je bericht naar vrijwilligers@marathonbrabant.nl. We kijken naar je uit![n]